Moonlight Trailer
Trailer #1 01:44

The Lake House (2006)

Romantic, Dramă, Mister | 16 June 2006 (United States of America)

Casa de langa lac (2006)

The Lake House

Romantic, Dramă, Mister (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Alejandro Agresti, John McNaughton

Scenariști:

Stephen Peters

Producător:

Sound for Film, Village Roadshow Pictures, Vertigo Entertainment, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

16 Iunie 2006

Dată lansare (Romania):

18 August 2006

Doctorita Kate Forster se muta din suburbiile Illinois-ului, unde si-a facut rezidentiatul, intr-un spital din Chicago. Singurul lucru pe care il regreta este sa plece din casa cu vedere la lac in care a stat, locul unde s-a regasit pe sine. Inainte de a pleca, lasa in cutia postala un biletel pentru viitorul chirias al locuintei, pentru a-i cere sa ii trimita posta si pentru a-i spune ca urmele de la intrare erau deja acolo cand s-a mutat ea. Insa urmatorul chirias, Alex Wyler, vede o cu totul alta fata a casei, una neingrijita, murdara si fara urme de pete la intrare. Alex nu ia in seama biletul pana cand, dupa ce vopseste intrarea casei, vede urmele de caine in vopseaua proaspat asternuta. Astfel, cei doi incep sa corespondeze prin bilete lasate in cutia postala pentru a dezlega misterul - cei doi se afla la o diferenta de 2 ani unul de celalalt. Insa sentimentele incep sa ii apropie, iar ei incearca sa gaseasca o cale sa se vada.

Recenzii

198 Ordonare după: | |

marilena07

08.09.2018

Un film incitant, care tine spectatorul in suspans de la inceput pana la sfarsit.

13 10

rats

08.09.2018

Pentru o persoana cu doar 5 puncte la filmele de dragoste, uitati un film romantic care mi-a placut. Acuma sa vedem daca-mi ridica procentajul ^^

3 3

sh1va

08.09.2018

Un film care pe mine ma miscat ^^ !! Sandra Bullock si Keanu Reaves isi joaca excelent rolurile constituind astfel o poveste de dragoste fara limite !

2 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top