Moonlight Trailer
Trailer #1 01:55

The Last Airbender (2010)

Acțiune, Aventuri, Familie, Fantasy | 30 June 2010 (United States of America)

Ultimul razboinic al aerului (2010)

The Last Airbender

Acțiune, Aventuri, Familie, Fantasy (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

M. Night Shyamalan

Scenariști:

M. Night Shyamalan

Producător:

Paramount, Nickelodeon Movies, Blinding Edge Pictures, Industrial Light & Magic, The Kennedy/Marshall Company

Dată lansare (SUA):

30 Iunie 2010

Dată lansare (Romania):

6 August 2010

Lumea e impartita intre patru natiuni: Apa, Aer, Foc si Pamant. Cativa alesi din fiecare popor sunt capabili sa stapaneasca cate un element. SIngurul care poate stapani toate elementele e, conform legendei, un baiat pe nume Avatar. Dupa ce Avatar aparent moare in timp ce invata sa stapaneasca elementele, poporul Foc ataca restul natiilor, avand ca scop dominatia mondiala. O suta de ani mai tarziu, doi adolescenti descopera ca Avatar si bizonul sau zburator nu sunt morti, ci doar adormiti. Dupa ce e eliberat, Avatar porneste intr-o calatorie periculoasa pentru a readuce armonia intre cele patru popoare aflate in conflict.  <br />

Recenzii

chaos409

08.09.2018

E frumos filmul, dar mult prea scurt. Ar fi trebuit sa fie mai lung, macar 2 ore si sa cuprinda mai multe idei din serial. E un film bun.

3 6

Max_Kutter

08.09.2018

Patel: super barbat, poate fii caracterizat ca un x superman,barbat bine , chipes , ce sa mai spunem despre el? ups, mi-a venit o idee, de multe ori imi inchipui un handel prins, storcit intre vasul veceului si capac, si cu toate astea o impinge el de la spate pe Pinto? o daaaa sa mai spui ca rahatul nu aduce noroc!

2 6

Clericul

08.09.2018

Daca se va ridica aproape de valoarea anime-ului acest al 2-lea Avatar al anului se anunta a fi un film foarte bun, insa niciodata nu e usor de ecranizat un film dupa un anime de succes.

4 9

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top