Moonlight Trailer
Trailer #1 01:55

The Last Tycoon (1976)

Dramă, Romantic | 18 November 1976 (United States of America)

Ultimul magnat (1976)

The Last Tycoon

Dramă, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Elia Kazan

Producător:

Academy Pictures Corporation, Paramount

Dată lansare (SUA):

18 Noiembrie 1976

Dată lansare (Romania):

12 Mai 2021

Monroe Stahr este un magistral producător al unei case cinematografice din Hollywood-ul anilor '30. Pentru el munca este totul, dedicând tot timpul său, mai ales după moartea soţiei sale. Într-o zi o va cunoaşte pe Kathleen Moore, o tânără care arată aproape identic cu soţia sa decedată. Astfel, în interiorul său se va produce o schimbare, lăsând baltă totul şi dedicându-se cu trup şi suflet noii sale relaţii, câştigându-i încrederea şi încercând să transforme relaţia într-o poveste de iubire aşa cum poate şi-ar fi dorit dintotdeauna. Doar că cei din jurul său, care îl cunoşteau ca având o cu totul altă personalitate, nu vor accepta atât de uşor această schimbare, sfârşind prin a-l renega din toate cercurile lor.

Recenzii

shelley

08.09.2018

Personajul este inspirat de Irwing Thalberg, un prolific producator, care a murit la varsta de 37 de ani din cauza unei munci excesive.

0 1

corcodus

08.09.2018

marturisesc ca eram entuziasmata sa vad filmul datorita regizorului si distributiei de vis; si totusi am fost dezamagita, scenariul e plat, personajul principal nu imi starneste empatia; filmul e tern si plictisitor.

0 1

andystarx

08.09.2018

Inca un clasic care mie unul ,nu mi a placut ,filmul este extrem de lent pentu un De Niro,chiar si la inceputurile carierei,dealtfel vad ca nici criticii nu l-au apreciat prea mult,daca nu il urmaresti,cu siguranta nu pierzi nimic !

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top