Moonlight Trailer
Trailer #1 01:24

The Little Princess

Dramă, Comedie, Familie | (United States of America)

The Little Princess

The Little Princess

Dramă, Comedie, Familie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Walter Lang

Producător:

20th Century Fox

Dată lansare (Romania):

25 Octombrie 2021

 ' The Little Princess ' a fost primul film al lui Temple , filmat pe Technicolor şi primul succes al artistei , aceasta fiind doar un copil , la '20th Century Fox ' şi totodată cel mai cunoscut film al ei . A fost lansat la 10 martie 1939 de către 'Twentieth Century Fox ' , în regia marelui Walter Lang , după un scenariu al lui Ethel Hill şi Walter Ferris . Povestea filmului are la bază romanul lui Frances Hodgson Burnett , 'A Little Princess' . În film , Temple şi Treacher au avut un număr muzical , împreună , interpretând piesa 'Knocked 'Em in the Old Kent Road' . În film ne-au fost prezentate nişte scene mai fericite spre final decât în roman deoarece , Căpitanul Crewe a fost găsit în viaţă . Scenele de fundal ale acţiunii filmului au fost date de 'Second Boer War' şi 'Siege of Mafeking' fapt ce a menţinut o viziune mai insistentă asupra perioadei victoriene , pe care ne-o descrie desfăşurarea poveştii . Filmul a fost o dramă de familie cu multă acţiune .

Recenzii

insoumis

08.09.2018

E dulce filmul asta.Da, intr-adevar..daca il comparam cu un film de calitate din zilele actuale, pare..fortat dar totusi, e un film f dulce datorita actritei Shirley Temple. Ca si copil joaca bine si e f expresiva.

1 1

coolpix

08.09.2018

Filmul nu l-am vazut dar cartea mi-a placut foarte mult mai ales pentru ca erau redate foarte multe detalii.

0 1

AlinaIrascu

08.09.2018

The Little Princess este unul din filmele care mi-au marcat copilaria! L-am vazut de foarte multe ori cand eram mica :) Shirley Temple este atat de dragalasa,de naturala si transparenta in acest rol....reusind cu atata usurinta sa ne manipuleze sentimentele si sa ne farmece cu acel zambet superb.....

7 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top