Moonlight Trailer
Trailer #1 02:30

The Long Goodbye (1973)

Thriller, Crimă, Dramă, Mister | 07 March 1973 (United States of America)

Marea despartire (1973)

The Long Goodbye

Thriller, Crimă, Dramă, Mister (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Robert Altman, Sanjay Gadhvi

Scenariști:

Vijay Krishna Acharya, Aditya Chopra

Producător:

Lions Gate Films, E-K-Corporation, United Artists

Dată lansare (SUA):

7 Martie 1973

Dată lansare (Romania):

12 Mai 2021

<p>In Los Angeles, detectivul particular Philip Marlowe (Gould) se confrunta cu interesele carierei sale si anume cu cel mai bizar caz din cariera sa, un caz aparte, care ii aduce foarte multe probleme. Atunci cand aparenta sinucidere a prietenului sau care il infricoaseaza exagerat de mult se transforma intr-o crima dubla, care implica o blonda seducatoare, senzuala, invicibila, malefica, si un mafiot usor dement si alaturi de ea o valiza plina cu bani din afaceri murdare(droguri), totul se complica. Pe masura ce Marlowe bajbaie in cautarea adevarului,care nu iese prea devreme la iveala, se va pierde intr-un labirint al sexului, al tradarii si inclusiv al dragostei, pentru a descoperi in final ca in Los Angeles, daca dragostea este periculoasa si te prinde in jocul seductiei,atunci prietenia este ucigasa si fara de scapare.</p>

Recenzii

Andrei426Hemi

08.09.2018

Filmul a fost ecranizat dupa o carte scrisa de Raymond Chandler . Filmul difera foarte mult fata de carte : actiunea difera si la fel si finalul.

0 0

Nagy

08.09.2018

Elliott Gould asemanator lui Jean Paul Belmondo in Breathless isi joaca rolul cu aplomb contribuind decisiv la inca o capodpera a lui Robert Altman.

0 6

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top