Moonlight Trailer
Trailer #1 02:26

The Long Kiss Goodnight (1996)

Crimă, Acțiune, Mister, Thriller | 11 October 1996 (United States of America)

Sarutul dulce al razbunarii (1996)

The Long Kiss Goodnight

Crimă, Acțiune, Mister, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Renny Harlin, Claude de Givray

Producător:

The Steve Tisch Company, New Line Cinema, Forge

Dată lansare (SUA):

11 Octombrie 1996

Dată lansare (Romania):

5 August 2021

Samantha Caine este o mama normala si lucreaza ca profesoara la o scoala din apropiere. Nimic nu pare a fi iesit din comun in viata Samanthei, dar din cand in cand are vagi amintiri si impulsuri inexplicabile care nu au legatura cu viata ei actuala. Are cicatrici, dar nu isi aminteste cum au ajuns pe corpul ei, si dintr-o data descopera ca are un talent innascut pentru aruncarea cutitelor in timp ce taia verdeturile pentru cina. Astfel, il angajeaza pe detectivul Mitch Hennessey pentru a descoperi mai multe despre trecutul ei. Mitch afla ca Samantha nu este Samantha, numele ei este Charley si era un criminal profesionist al unei agentii guvernamentale secrete. Samantha incepe sa-si aduca aminte din ce in ce mai mult ce s-a intamplat in trecut si astfel vechiul ei sef trimite doi asasini pentru a o omori.

Recenzii

ginho

08.09.2018

Sam Jackson e super amuzant in filmu' asta : "I never did one thing right in my life, you know that? Not one. That takes skill."

4 0

aneleu

08.09.2018

prea thare filmul,o actritza de nota 10 prea thareX::X:XX:X:X:

2 0

mariusgabriel

08.09.2018

E un film modest de actiune. Un regizor cam amator. Nu prea mi-a placut cum a fost realizat. oricum, si asa, prea mult nu se putea scoate din el. . nota 6.5

3 10

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top