Moonlight Trailer
Trailer #1 02:32

The Lucky Ones (2008)

Comedie, Dramă, Istoric | 26 September 2008 (United States of America)

Norocosii (2008)

The Lucky Ones

Comedie, Dramă, Istoric (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Neil Burger

Dată lansare (SUA):

26 Septembrie 2008

Dată lansare (Romania):

24 Mai 2022

<p align="justify"><strong>The Lucky Ones</strong> este povestea dramatica a 3 soldati <strong>Collee, T.K. si Cheever</strong> care dupa ce sunt raniti in razboiul din Irak se intorc inapoi in America de azi . Viata in America nu numai ca s-a schimbat, dar a devenit mai dura pentru veteranii de razboi. Dupa ce o cadere de curent anuleaza toate zborurile din New York, toti 3 soldatii decid sa porneasca intr-o calatorie de-alungul Americii, in care Coleen a carei viata a fost salvata de iubitul ei cazut la datorie, returneaza parintilor chitara acestui ; T.K. care isi cauta curajul de a face fata sotiei sale dupa ce o bucata de srapnel i-a afectat partile intime, iar Cheever cauta sa dea lovitura la jocurile de noroc din cazinouri pentru a plati taxa de scolarizare la colegiu pentru fiul sau. Ceea era o simpla calatorie se dovedeste a fi ocazie pentru fiecare de a-si castiga increderea, de a se susinte reciproc intr-o tara afectata de razboi, in care termenul de "casa, dulce casa" nu mai este ceea ce a fost odata.</p>

Recenzii

naen

08.09.2018

road movie, personaje bine conturate, replici naturale, aventuri, umor si drama, echilibrate.

4 0

CHIEN

08.09.2018

Un film bun in care veti vedea de ce merg americanii in Irak si Afganistan si ceea ce li se intimpla la intoarcerea acasa. Un film destul de realist si usor de urmarit.

1 1

Allan_Valente

08.09.2018

Continui sa afirm ca orice film in care joaca Rachel McAdams merita urmarit. E si cazul comediei THE LUCKY ONES care prezinta o intamplare din viata cotidiana pigmentata cu umor. Intr-adevar replicile nu au fost deloc exagerate iar umorul deloc fortat. Totul a curs de la sine si a iesit foarte bine. Nota mea e 9.

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top