The Madagascar Penguins in a Christmas Caper (2005)

The Madagascar Penguins in a Christmas Caper

Animaţie, Comedie, Familie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Gary Trousdale, Kimberly Peirce

Producător:

DreamWorks Animation, DreamWorks

Dată lansare (SUA):

23 Septembrie 2005

Dată lansare (Romania):

31 Iulie 2021

Este Craciunul in Central Park Zoo, toate animale petrec si se bucura de compania prietenilor. Toate exceptandu-l pe Ted, ursul polar. Private, cel mai tanar dintre pinguini, convins ca nimeni nu ar trebui sa fie singur si trist de Craciun, porneste, fara stirea celorlalti, in cautarea unui cadou pentru Ted. Totusi, dupa ce este confundat cu o jucarie de catre o batrana si ajunge el insusi cadou pentru cainele acesteia, ceilati trei pinguini trebuie sa-i vina in ajutor pentru a-l salva.

Recenzii

gordonFreeman

08.09.2018

Un scurt metraj animat cu totul si cu totul "delicios". Pesonajele sunt perfect descrise, fiecare are propriul lui caracter, au o misiune, un scop nobil si se supun faimosului "Penguin Credo" (nu, nu e "Never bathe in hot oil and Bisquick"). Actiunea este fluida, nu are sincope si umorul este omniprezet. In doar cateva minute acest filmulet descreteste orice frunte si alunga mai orice problema.

6 2

delfinasu

08.09.2018

Skipper, Kowalski, Private si Rico, pinguinii din "Madagascar", au obtinut ca bonus :D aparitia in acest scurt-metraj de pe DVD, tocmai datorita faptului ca au fost cele mai amuzante personaje din acel film. Umbla vorba ca in partea a doua, "Madagascar: The Crate Escape", vor avea o prezenta mai consistenta si implicit o contributie si mai pregnanta. Can't wait! Pana atunci NU uitati sa vizionati acest foarte dragut si amuzant filmulet. Ka-BOooOOM !!! ;))

4 1

laurik_4ever

08.09.2018

ffffffff amuzant......cea mai buna parte a filmului dupa parerea mea sunt pinguinii.......ai acest scurt metraj merita vazut

3 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top