Moonlight Trailer
Trailer #1 03:03

The Man in the Moon (1991)

Dramă, Familie, Romantic | 30 September 1991 (United States of America)

Omul din Luna (1991)

The Man in the Moon

Dramă, Familie, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Robert Mulligan

Scenariști:

Jenny Wingfield

Producător:

Metro-Goldwyn-Mayer

Dată lansare (SUA):

30 Septembrie 1991

Dată lansare (Romania):

3 Decembrie 2021

In Louisiana, la tara, la jumatatea secolului trecut, Dani, o fata de 14 ani, simte ce inseamna pubertatea. Sora ei mai mare, Maureen, este frumoasa, inteligenta si amandoua discuta adesea subiecte care au in centru baietii si dragostea. La ferma vecina se muta un baiat de 17 ani, Court Foster, cu mama sa vaduva si fratii sai mai mici. Iar Dani se intelege bine cu el, merg impreuna sa inoate, se distreaza. Dani incepe sa se indragosteasca de Court, prima oara in viata ei. Dar aceasta perioada este tulbure pentru ea, problemele adolescentei o ajung din urma, mai ales ca baiatul pare sa o prefere pe sora ei, Maureen.

Recenzii

eedy

08.09.2018

Unul din primele filme in care apare Reese Witherspoon,pe vremea cind inca nu era celebra, e un film emotionant si destul de trist...

3 3

MikeWindgren

08.09.2018

O poveste frumoasa si trista, credibila, plina.

3 2

Doina1952

08.09.2018

Filmul, mi s-a parut a fi o minunata pagina de adolescenta, cand visezi "cu ochii deschisi", te imaginezi in tot felul de ipostaze, te gandesti ce te va intreba "El" la prima intalnire si daca vei stii sa-i raspunzi, cum va fi "primul sarut"....si te maturizezi intr-o singura clipa! Este filmul pe care l-as recomanda tuturor adolescentelor, azi de 12-14 ani dar, pe care si cei de varsta mea, il pot privi cu nostalgia clipelor trecute.

7 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top