Moonlight Trailer
Trailer #1 02:19

The Men Who Stare at Goats (2009)

Comedie, Război | 17 October 2009 (United Kingdom, United States of America)

Omul care se holba la capre (2009)

The Men Who Stare at Goats

Comedie, Război (United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Grant Heslov

Producător:

Ruby Films, BBC Films, Smoke House Pictures

Dată lansare (SUA):

17 Octombrie 2009

Dată lansare (Romania):

23 Aprilie 2010

Inspirata din realitate, aceasta este povestea lui Bob Wilton, un reporter care se afla in cautarea urmatorului sau mare subiect. In cautarile sale, el da peste Lyn Cassidy, un individ foarte bizar care pretinde ca face parte dintr-o unitate speciala experimentala a armatei Statelor Unite. Cassidy este convins ca aceasta unitate New Earth Army va revolutiona felul in care se vor desfasura razboaiele. Armata americana se va inarma cu calugari razboinici Jedi cu puteri psihice de neegalat in stare sa poata citi gandurile dusmanului doar holbandu-se la el. Un general hippie foarte excentric pe nume Bill Django, care foloseste banii armatei pentru prostituate si droguri, dispare in misiune, iar Cassidy porneste in cautarea acestuia, alaturi de reporterul sau care crede ca a descoperit subiectul secolului.

Recenzii

bighiocel

08.09.2018

We are Americans. We are here to help Bang ! De abia astept sa savurez scena Pare o comedie reusita

2 7

horia98

08.09.2018

Nu stiu ce sa zic in asamblu e un film destul de bun si foarte haios. Probabil va intrebati cum de am vazut filmul ei bine l-am downaldat de pe filelist.ro. Am ras la cateva faze dar nimic mai mult. Actorii m-au impresionat putin recunosc ca la filmul asta am stat pe ganduri daca sa-l vad sau nu. Nu regret ca l-am vazut dar nici incantat nu sunt. 9.

3 13

tomapetru14

08.09.2018

Facati-va singuri un serviciu si nu va uitati la acest film !! Credeti-ma este unul complet deplasat !!! Nu doar ca va plictisiti foate tare dar va si nervati deoarece este o aberatie totale !!!

8 12

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top