Moonlight Trailer
Trailer #1 02:28

The Messengers (2007)

Mister, Thriller, Horror | 02 February 2007 (United States of America)

Mesagerii (2007)

The Messengers

Mister, Thriller, Horror (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Danny Pang, Oxide Pang Chun

Producător:

Screen Gems, Ghost House Pictures, Columbia Pictures, Blue Star Pictures, Scarecrow Productions, Mandate Pictures

Dată lansare (SUA):

2 Februarie 2007

Dată lansare (Romania):

30 Noiembrie 2021

Familia Solomon se muta intr-o ferma cu o plantatie de floarea-soarelui din North Dakota. Pe masura insa ce plantatia se pune pe picioare, dupa ani de paragina, membrii familiei observa ca tatal incepe sa se comporte extrem de ciudat.O forta malefica omniprezenta invadeaza tinutul, iar copiii par sa fie singurii care inteleg ce se intampla pentru ca, datorita fortelor paranormale pe care si le descopera, ei vad ceea ce adultii nu reusesc… Un thriller horror regizat de <a href=\"http://www.cinemarx.ro/persoane/Oxide-Pang-Chun-100691.html\">Oxide Pang Chun</a> si <a href=\"http://www.cinemarx.ro/persoane/Danny-Pang-100692.html\">Danny Pang</a>.

Recenzii

SytoS

08.09.2018

Uitativa si nu veti regreta:P

8 9

Florina_Vali

08.09.2018

Deci filmul asta trebuie vazut cu sonorul la maxim pentru ca are o coloana sonora super...ti se ridica parul.Fain horror...cred ca i se potriveste rolul lui Kristen Stewart.

0 2

jurnalistul

08.09.2018

Nu mai pot. Aceasta avalansa de filme horror, originale sau copiate, remake-uri etc., ne copleseste mai rau decat caldura. Cu secvente copiate din "The Eye" (vezi mersul pe tavan al spiritului), cu o prezenta a celebrului smoker din X-Files nedefinita (care este faza cu oferta de cumparare a fermei ?) si cu arhicunoscutele pasari hitchcokiene - ce termen - filmul este de o banalitate acuta. Singura secventa impresionabila din film (pentru mine) este descoperirea fetei din perete (of, manole, manole, zidul rau ma strange)...

10 10

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top