Moonlight Trailer
Trailer #1 01:38

The Missing (2003)

Thriller, Western, Aventuri | 26 November 2003 (United States of America)

Disparutele (2003)

The Missing

Thriller, Western, Aventuri (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Ron Howard, May Spils

Producător:

Columbia Pictures, Imagine Entertainment, Revolution Studios, Daniel Ostroff Productions

Dată lansare (SUA):

26 Noiembrie 2003

Dată lansare (Romania):

23 Mai 2022

Samuel Jones traieste in New Mexico in 1880. El si-a abandonat familia cu mult timp in urma si acum calatoreste cu un grup de apasi. Samuel insa se decide sa se intoarca acasa unde nu este intampinat foarte bine; sotia sa a murit iar fiica lui, Maggie Gilkeson, are doua fete impreuna cu sotul ei Brake. El vrea sa plece, insa o banda de talhari, condusa de Chidin, ii ataca familia si o rapesc pe Lily, nepoata sa in varsta de 15 ani. Maggie si Samuel pleaca impreuna pentru a da de urma banditilor inainte ca acestia sa ajunga in Mexic.

Recenzii

endyzen

08.09.2018

Un film de exceptie in care Tommy Lee Jones si Cate Blanchett joaca nemaipomenit. Un film care-l recomand.

2 0

mariamagda

08.09.2018

Un film deosebit si mult prea putin mediatizat avand in vedere valoarea sa artistica. Cred ca daca ar trebui definit un standard pentru filmele de calitate, "The Missing" ar putea fi folosit ca barem. E ceea ce numesc eu un film complet - joc actoricesc de exceptie, completat cu un scenariu, coloana sonora si peisaje pe masura; cat despre regie pentru mine e cel mai bun film al lui Howard pe care l-am vazut pana acum (recunosc ca nu le-am vazut pe toate).

1 0

ciulinic

08.09.2018

Un western reusit cu infuziuni din magica lume a apasilor si vrajitorilor indieni,cu o Cate Blanchett dura dar nu lipsita de sensibilitate si cu Tommy Lee Jones asa cum ne-a obisnuit.Filmul te captiveaza de la inceput,te cucereste,te infioara prin secventele de duritate si te tine aproape.Merita vazut.

4 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top