Moonlight Trailer
Trailer #1 01:25

The Money Pit (1986)

Comedie, Romantic | 15 March 1986 (United States of America)

Un sac de bani (1986)

The Money Pit

Comedie, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Richard Benjamin, Robert van Ackeren

Producător:

Amblin Entertainment, Universal Pictures

Dată lansare (SUA):

15 Martie 1986

Dată lansare (Romania):

19 Octombrie 2021

 Walter Fielding si Anna Crowley trebuie sa inceapa sa-si caute o casa noua, dar nu gasesca prea multe case pe care cei doi si le pot permite. Acest lucru se va schimba atunci cand acestia intalnesc un artist batran si singur, care le vinde acestora un frumos conac la un pret incredibil de mic. Dar in realitate este si o smecherie. In secunda in care Walter si Anna se mut in noua casa, aceasta incepe sa se darame, incepand de la scari, pana la baie, incep sa cada prin acoperis, iar intr-un final ajungand in semineu. In cele din urma, cei doi trebuie sa se apuce de renovare inainte de prabusirea intregii constructii, dar chiar si aceste renovari se dovedesc a fi un imens dezastru. Vor reusi cei doi sa-si construiasca mult visata casa? Sau vor ajunge in a se muta in alte case?

Recenzii

claudia_bb

08.09.2018

l-am vazut saptamana trecuta la tv si am ras de mi-au dat lacrimile desi nu aveam dispozitie...merita 10+ pt amuzament

0 3

iulian30

08.09.2018

l-am revazut de atatea ori,si tot nu ma satur,e simpatic,una din comediile mele preferate.e haios,si inca imi pare rau ca e prea scurt filmul.in rest,umor si iar umor,cu care Tom Hanks se impaca f. bine. Recomand tuturor.

1 2

andystarx

08.09.2018

revazut si iar revazut un film care merita sa-l vezi de n ori o comedie beton cum numai tom hakns poate sa faca bravo !!!!!!

0 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top