Moonlight Trailer
Trailer #1 02:37

The Nanny Diaries (2007)

Comedie, Dramă, Romantic | 24 August 2007 (United States of America)

Jurnalul unei dadace (2007)

The Nanny Diaries

Comedie, Dramă, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Shari Springer Berman, Robert Pulcini, Slatan Dudow

Producător:

FilmColony, The Weinstein Company

Dată lansare (SUA):

24 August 2007

Dată lansare (Romania):

9 Noiembrie 2007

<p>In foame de bani dupa recenta ei absolvire a Universitatii din New York, Annie braddock (<a href="/persoane/Scarlett-Johansson-339.html">Scarlett Johansson</a>) da un anunt la ziar, in speranta de a gasi o slujba ca dadaca. Din fericire, o sansa duce repede la o posibila angajare la domnul X (<a href="/persoane/Paul-Giamatti-289.html">Paul Giamatti</a>) si doamna X (<a href="/persoane/Laura-Linney-419.html">Laura Linney</a>), un cuplu bogat in cautare de cineva care sa aiba grija de fiul lor de 4 ani, Grayer (<a href="/persoane/Nicholas-Art-95938.html">Nicholas Art</a>). Annie este produsul clasei muncitoare din New Jersey, unde mama ei (<a href="/persoane/Donna-Murphy-985.html">Donna Murphy</a>) viseaza ca fiica ei sa devina o femeie de afaceri respectabila. Intre timp, Annie pune ochii pe o cariera in antropologie. Deodata, perspectiva de a munci pentru elita societatii pare a fi o alternativa buna. Annie a mai fost dadaca si in trecut, dar habar nu are ce-o asteapta cand accepta slujba oferita. Doamna X se dovedeste a fi o scorpie, iar pentru urmatoarele 9 luni, Annie este fortata sa faca fata cuplului, problemelor lor, fiului lor si unei noi relatii (<a href="/persoane/Chris-Evans-3847.html">Chris Evans</a>).</p><p> </p>

Recenzii

Patronu

08.09.2018

Făcut pe stilul unui documentar, filmul e o comedie uşoară, de weekend, croită parcă pe tiparul de la The Devil Wears Prada. Mi-a plăcut ideea de luare sub lupă a înaltei societăţi new yorkeze, cât şi umorul, dus uneori intenţionat până la grotesc. Ca bile negre, aş putea menţiona că întregul film are o tentă de satiră, însă, până la final, nu reuşeşte să se ridice la înălţimea aşteptărilor. De asemenea, deşi sunt un admirator al lui Scarlett Johansson, mi s-a părut că rolul ăsta nu i se potriveşte deloc. De văzut o dată în lipsă de altceva mai bun.

7 6

ChupaChups

08.09.2018

unii parinti sunt chiar disperati/ ciudati, bn k avem dadace precum Annie :)))

3 3

malitzia

08.09.2018

Eu zic ca Scarlett Johansson a intrat foarte bine in rol, desi scenariul pare a fi unul destul de slabut. Mi-a placut semnalul de alarma pe care il trage filmul in legatura cu faptul ca parintii ar trebui sa dedice mai mult timp copiilor pentru ca acestia sa se dezvolte cat mai armonios.

5 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top