Moonlight Trailer
Trailer #1 01:14

The Net 2.0 (2006)

Acțiune, Dramă, Thriller | 15 February 2006 (United States of America)

Reteaua 2.0 (2006)

The Net 2.0

Acțiune, Dramă, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Charles Winkler

Dată lansare (SUA):

15 Februarie 2006

Dată lansare (Romania):

28 Octombrie 2021

<div align="left">The Net 2.0 spune povestea unei femei care are tot ceea ce isi poate dori. Ii place foarte slujba pe care o are si calatoreste foarte mult. In timpul unei calatorii la Istanbul, Hope Cassidy este inscenata. Numai ca ea nu stie de ce este acuzata. In incercarea de a-si dovedi nevinovatia, Cassidy se afla acum pe fuga, fiind nevoita sa profite de experienta sa, sa isi puna mintea la contributie dar si frumusetea la bataie daca vrea sa rezolve misterul din spatele acestei inscenari. Multumita ajutorului unui sofer de taxi si a unei stewardese, Hope descopera adevarul socant despre ceea ce i se intampla si cum a ajuns ea in aceasta situatie. </div>

Recenzii

andreinw

08.09.2018

Un film interesant prin idee, slab prin actiune insa, cu un final fericit.

1 1

ioanlaslo

08.09.2018

Mie mi-a placut.Sunt rasturnari de situatie,se foloseste multa tehnica...e genul de filme care te tine in suspans pana la final. Nu o capodopera desigur,dar e de vazut.Eu ma gandesc la un 7!

1 1

Scream

08.09.2018

A fost un film foarte interesant. Cu cat tehnologia avanseaza, cu atat mai usor devine sa poti sterge o persoana. Povestea asta chiar se poate intampla, si chiar foarte usor. Identitatea noastra nu este altceva decat o hartie si niste date intr-o baza de date Sunt curios ce va fi peste vreo 40-50 de ani cand singur va fi implementat acel micro chip care va contine atat datele bancare cat si cele personale. Atunci sa vezi filme adeverite... Chiar daca mi-a placut foarte foarte mult ideea filmului, ii dau doar nota 7 pentru ca restul n-a fost atat de reusit.

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top