Moonlight Trailer
Trailer #1 02:31

The Next Three Days (2010)

Romantic, Dramă, Thriller, Crimă | 18 November 2010 (United States of America, France)

3 zile de cosmar (2010)

The Next Three Days

Romantic, Dramă, Thriller, Crimă (United States of America, France)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Paul Haggis

Producător:

Hwy61, Lionsgate, Fidélité Films

Dată lansare (SUA):

18 Noiembrie 2010

Dată lansare (Romania):

19 Noiembrie 2010

Viața unui cuplu căsătorit este transformată cu susul în jos când soția este acuzată de o crimă. Lara Brennan este arestată pentru uciderea șefului ei, cu care a avut un argument. Se pare că a fost văzută părăsind scena crimei, iar amprentele ei erau pe arma crimei. Soțul ei, John, ar fi petrecut următorii câțiva ani încercând să o elibereze, dar nu există dovezi care să anuleze dovezile împotriva ei. Și când suferința de a fi separată de familia ei, în special de fiul ei, ajunge la ea, John decide să o scoată afară. Așa că face multe cercetări pentru a găsi o cale.

Recenzii

adrianboc

08.09.2018

Abia astept filmul acesta .Cu maestri Russell Crowe si Liam Neeson nu mai are nici un ros de nici o prezentare filmul asta nici actori si nu trebuie sa avem banuieli sau suspiciuni ca no sa fie un film bun.La cate filme bune a facut Russell Crowe ma indoiesc ca prestatia lui din acest film o sa fie mai slabuta.

5 11

LBoggy93

08.09.2018

Un nou film cu Russel Crowe si Liam Neeson, printre actorii mei preferati!!! Abia astept sa apara! Sunt deacord cu adrianboc: are o distributie prea buna pentru a fi un film slab... insa deocamdata nu cunosc povestea si va trebui sa fiu rabdator pana pe 19 noiembrie :(

3 9

kasmyn

08.09.2018

Un film copiat dupa francezi, nu ar fi prima data cind americanii copiaza filme europene, Filmul Francez se numeste POUR ELLE[PENTRU EA] CU Vincent Lindon SI Diane Kruger SI ESTE REALIZAT IN 2008!!

2 8

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top