Moonlight Trailer
Trailer #1 01:09

The Note II: Taking a Chance on Love (2009)

Comedie, Dramă, Romantic | 31 January 2009 (Canada, United States of America)

The Note II: Taking a Chance on Love (2009)

The Note II: Taking a Chance on Love

Comedie, Dramă, Romantic (Canada, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Douglas Barr, Guy Ferland

Scenariști:

Douglas Barr

Producător:

Muse Entertainment, Lightworks Pictures

Dată lansare (SUA):

31 Ianuarie 2009

Dată lansare (Romania):

3 Decembrie 2020

 Filmul este povestea a douã femei care trebuie sã-si reconsidere filosofia despre dragoste. O cititoare nu este de acord cu sfatul primit de la jurnalista Peyton McGruder, sfat pe care aceasta i l-a dat in rubrica sa din jurnal. Cele douã femei se întâlnesc si povestile vietilor lor ies la luminã. Si ce amãnunte ies la ivealã! Jurnalista: sot mort în accident de masinã, copil abandonat si dificil de recucerit, ezitã sã finalizeze relatia amoroasã cu colegul de breaslã. Cititoarea: iubeste dar face o cãsãtorie de convenientã, sot mort în accident nautic, ezitã sã finalizeze relatia începutã cu ani în urmã.

Recenzii

kyroskyriakos

08.09.2018

O poveste relaxanta, care cu siguranta iti rezerva o seara confortabila in fata televizorului, fara stres, panica si intrigi controversate. Filmul evident nu accede spre vreo culme cinematografica, ci se incadreaza perfect in seria productiilor Hallmark.

1 1

crazy_bloggera

08.09.2018

Un film cu o poveste emotionanta care iti arata ca in viata trebuie sa risti si sa nu iti fie frica de iubire. Trebuie sa lasi deoparte trecutul, sa traiesti in prezent si sa visezi la viitor.

0 0

Florina_Vali

08.09.2018

Un film revigorant si relaxant, fara prea mari pretentii.Merita acordata o sansa iubirii daca exista sentimente reciproce.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top