Moonlight Trailer
Trailer #1 00:47

The Offence (1973)

Crimă, Dramă | 11 January 1973 (United Kingdom, United States of America)

Ofensa (1973)

The Offence

Crimă, Dramă (United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Sidney Lumet, James Dodson

Scenariști:

John Hopkins, Tracey Jackson

Producător:

Tantallon

Dată lansare (SUA):

11 Ianuarie 1973

Dată lansare (Romania):

25 Iulie 2021

Un orasel din Anglia este intr-o constanta teroare din cauza unui pedofil care isi racoleaza victimile din randul elevelor unei scoli din zona. Cel desemnat sa-l prinda pe pervers este detectivul Johnson, un barbat violent, nefericit in viata conjugala. Cand politia face o arestare, este datoria lui Johnson de a interoga suspectul, un barbat pe nume Kenneth Baxter. In timpul interogatoriului, Johnson devine din ce in ce mai violent, manifestandu-si sentimentele refulate. El vede in Baxter o imagine a propriei sale minti bolnave.

Recenzii

Bibi_TM

08.09.2018

O buna bucata din film era sa ma pacalesc si sa decretez ca a fost una din cele mai slabe interpretari a lui Connery. Dar, pe masura ce se apropia finalul am inteles ca personajul interpretat era un om cu probleme, cu mari slabiciuni si imense frustrari iar ceea ce a reusit artistul ''SIR'' a fost de fapt ARTA.

0 0

corcodus

08.09.2018

un film ce m-a surprins total; nu mi-l imaginam pe connery intr-un asemenea rol; initial si eu am crezut ca e necredibil, abia spre final am inteles maiestria cu care si-a jucat rolul;

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top