Moonlight Trailer
Trailer #1 01:25

The Omen (2006)

Dramă, Horror, Thriller | 06 June 2006 (United States of America)

The Omen (2006)

The Omen

Dramă, Horror, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

John Moore

Producător:

11:11 Mediaworks, 20th Century Fox

Dată lansare (SUA):

6 Iunie 2006

Dată lansare (Romania):

6 Iunie 2006

Apocalipsa anunta venirea Antichristului pe Pamant. Semnele din ultima perioada fac pe tot mai multi sa se teama ca se apropie sfarsitul. Diplomatul Robert Thorn insa nu este interesat de aceste lucruri. Sotia lui, Katherine, trebuie sa nasca. Copilul, un baiat, moare la nastere, insa inainte de a-si anunta sotia, Robert este covins de un popa sa inlocuiasca copilul cu un altul, de aceeasi varsta. Dupa cativa ani, problemele care apar in jurul lui Damien, copilul despre care Robert nu i-a spus niciodata sotiei sale, sunt prea mari: dadaca lui se sinucide la aniversarea lui, Damien face o criza atunci cand incearca sa intre in biserica cu el, oameni apropiati familiei mor, iar un preot ii spune lui Robert lucruri ingrijoratoare. Oare Damien sa fie cel pe care toata lumea il prevesteste? Sa fie Antichristul?

Recenzii

Incoruptibilul

08.09.2018

Că atacă înverşunat clasici, iar nu e ceva nou. Dar să refaci un " The Omen " (versiunea din 1976 cu Gregory Peck şi Lee Remick e în continuare dătătoare de fiori ca la carte), mi se pare o idee sinucigaşă. Te pomeneşti c-or să refacă şi "The Exorcist" ! Nu ştiu...să vedem, poate s-or descurca. Deşi în contextul horror actual, îndoi-m-aş :)

6 7

Incoruptibilul

08.09.2018

...Ca ataca inversunat clasici, iar nu e ceva nou. Dar sa refaci un " The Omen " (versiunea din 1976 cu Gregory Peck si Lee Remick e in continuare datatoare de fiori ca la carte), mi se pare o idee sinucigasa. Te pomenesti ca vor sa refaca si " The Exorcist " :D Nu stiu...sa vedem, poate se vor descurca. Desi în contextul horror actual, indoi-m-as :)

5 6

artistu

08.09.2018

The Omen este un film cu o tematica buna aleasa care pe mine personal m.a dat pe spate,este foarte bine facut din toate punctele de vedere,parerea mea si intr,un final as mai vrea sa adaug faptul ca este un film de nota 12*.Cam atata fratilor,va salut,hai noroc!!!

2 5

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top