Moonlight Trailer
Trailer #1 00:00

The Open Road (2009)

Comedie, Dramă, Romantic | 07 February 2009 ()

Drumul deschis (2009)

The Open Road

Comedie, Dramă, Romantic

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Michael Meredith, Alek Keshishian

Scenariști:

Michael Meredith

Dată lansare (SUA):

7 Februarie 2009

Dată lansare (Romania):

12 Mai 2021

Carlton Garrett este fiul faimosului jucator de baseball Kyle Garret. Carlton inearca sa-i calce tatalui sau pe urme cu toate ca adevaratele sale inclinatii sunt spre arta scrisului. <br /><br />Actiunea filmului este declansata de momentul in care mama lui este internata in spital pentru o problema cu inima;aceasta refuza sa-si dea acordul pentru operatia,spunand ca o va face doar atunci cand fostul ei sot Kyle va veni s-o vada. Astfel, Carlton, impreuna cu o foarte buna prietena, Lucy, care fusese chiar iubita lui, pleaca la drum, tocmai pana in Ohio pentru a-l convinge pe tatal lui (cu care nu mai vorbise de patru ani) sa vina sa o vada pe mama lui. Oare Kyle, va accepta sa mearga cu fiul lui, sau va incerca sa scape, ca de obicei de angajamente? Si cum va influenta aceasta calatorie legatura dintre Carlton si Lucy?

Recenzii

Bibi_TM

08.09.2018

Katherina este nevoita sa suporte o interventie chirurgicala pe cord deschis. Cu scopul de a preintampina eventualele probleme si de a avea sustinere morala, ea il pune pe fiul ei Carlton sa-l cheme pe tatal sau, o fosta glorie a bessebalului, cu care aceasta a fost maritata. Cunoscand predilectia tatalui sau de a-si dezamagi familia, Carlton cere sprijinul lui Lucy si a altor amici pentru a trece peste greaua incercare.

1 1

Budy

08.09.2018

Un film destul de plictisitor as putea spune, o poveste interesanta dar parca ii lipseste ceva la si anume suspansul, parerea mea.

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top