Moonlight Trailer
Trailer #1 02:34

The Other Guys (2010)

Acțiune, Comedie, Crimă | 06 August 2010 (United States of America)

Agentii de rezerva (2010)

The Other Guys

Acțiune, Comedie, Crimă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Adam McKay

Producător:

Gary Sanchez Productions, Columbia Pictures

Dată lansare (SUA):

6 August 2010

Dată lansare (Romania):

8 Octombrie 2010

  Allen Gamble si Terry Hoitz sunt doi detectivi new yorkezi cum nu se poate mai diferiti unul de celalalt, care sunt fortati sa lucreze in echipa din pricina unui incident public jenant in care a fost implicat cel de-al doilea. Allen Gamble este pasnic si calm, preferand siguranta muncii de birou in locul raidurilor periculoase de pe strazile metropolei si ingropandu-se in fiecare zi in hartii, in vreme ce Terry Hoitz este temperamental si dornic de actiune, simtindu-se impovarat de sarcina de a sta pe scaun si a se dedica activitatilor administrative cand exista atatia infractori care, o data capturati si trimisi in spatele gratiilor, i-ar putea asigura celebritatea si un statut privilegiat printre politisti. Singurul lucru care ii uneste pe cei doi camarazi este admiratia pentru politistii de top Danson si Highsmith, pe care ii adolatrizeaza si in locul carora si-ar dori sa fie. Insa atunci cand lui Gamble si Hoitz li se ofera oportunitatea de a se ridica la standardele inalte impuse de catre Danson si Highsmith, situatia nu evolueaza conform planului initial al celor doi. 

Recenzii

bembex

08.09.2018

la ce distributie are imposibil sa nu fie bun...numai actori de clasa...abia astept sa apara in cinematografe...povestea pare savuroasa,actorii si mai si,sa speram ca filmul se ridica la nivelul asteptarilor

2 11

foyyn

08.09.2018

ooooo daaa misto film de senzatie va fi filmul

2 8

kosa

08.09.2018

Dragut, are chiar niste replici, situatii si scene fffff funny. Distributia e de clasa mare dar parca se putea mai bine. Ca si imagine e realizat chiar bine dar parca lipseste ceva. O nota de filme cu detectivi din anii 50' o da vocea inconfundabila a lui Ice Cube.

3 5

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top