Moonlight Trailer
Trailer #1 02:25

The Other Woman (2014)

Comedie, Romantic | 16 April 2014 (United States of America)

Cealaltă femeie (2014)

The Other Woman

Comedie, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Nick Cassavetes, Dominic Sena

Producător:

LBI Productions, 20th Century Fox

Dată lansare (SUA):

16 Aprilie 2014

Dată lansare (Romania):

9 Mai 2014

<p>După ce descoperă că iubitul ei este de fapt însurat, Carly încearcă să-şi readucă viaţa pe linia de plutire. Întâmplarea face ca ea să se întâlnească cu Kate, soţia fostului ei iubit, Mark, şi deşi o consideră la început un duşman, odată ce ajunge să o cunoască cu adevărat descoperă că au mai multe în comun decât şi-ar fi putut imagina şi devin cele mai bune prietene. Atunci când cele două femei descoperă încă o relaţie a lui Mark, împreună cu Amber, ultima cucerire a bărbatului, pun la cale un plan prin care să se răzbune pe bărbatul care le-a înşelat şi minţit pe toate trei.</p>

Recenzii

alle-bella

08.09.2018

Kristen Wiig nu face parte din distributie. Cea care joaca rolul sotiei, Kate, este defapt Leslie Mann.

3 3

aurae_county

08.09.2018

Cred ca partea barbateasca a audientei, in urma trailerului vazut, va urmari prostia asta doar pentru bouncing tits a lu alde Kate Upton. Una la mana, veti astepta cam mult si veti fi infiorati de moarte de un dialog branzos branzos (traducere directa la cheesy... cheesy...). Doi la mana: femeia aia are tzatze, dar nu si solduri, asa ca arata ca un butoi (de bere sau de varza murata dupa caz). Total neverosimil, filmul este clar pentru muieri care cred in zana maseluta si amante prietenoase. Pentru restul exista bergánbier.

7 5

mitica58

08.09.2018

O comedie asa, ca o gustare de ora zece- poti oricand renunta la ea in favoarea unei mese mai acatarii de la pranz. O blonda ce isi dorea o “tabara de creier” (Leslie Mann in rolul lui Kate King), o alta blonda foarte bine umflata la balcon si fara prea multe dotari la mansarda (Kate Upton in rolul lui Amber) si o a treia blonda care e dracu’ gol, desteapta, sensibila, intelegatoare si pe deasupra si mare sefa, dar cam prea parguita si cu labe de gasca pe la ochi (Cameron Diaz in rolul lui Carly). Al patrulea in perimetru e Nikolaj Coster-Waldau in rolul lui Mark, un fustangiu ce nu se poate retine de la vanatoare, mai ales cand prada cade lesinata cu ochii dati peste cap de la primele replici. Un scenariu usor, cam fortat la credibilitate, dar totusi cu sanse de a exista in realitate. In prim plan e comicul situatiei – cum pot colabora nevasta si amantele pentru pedepsirea sotului infidel, dar asta nu-i o noutate, au mai fost si alte pelicule de gen. Chestia e ca ele o fac distrandu-se de minune impreuna. Atata doar ca mie jocul lor (mai ales al lui Cameron Diaz) mi-a parut flasc, chiar fortat si asta nu m-a incantat deloc. De aceea nu pot spune in final decat ca e o comedie de calitate medie.

5 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top