Moonlight Trailer
Trailer #1 02:19

The Outlaw Josey Wales (1976)

Dramă, Western | 30 June 1976 (United States of America)

Nelegiuitul Josey Wales (1976)

The Outlaw Josey Wales

Dramă, Western (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Clint Eastwood

Producător:

Warner Bros. Pictures, Malpaso Productions

Dată lansare (SUA):

30 Iunie 1976

Dată lansare (Romania):

20 Octombrie 2021

Josey Wales este un fermier pasnic in perioada ce urmeaza imediat dupa razboiul civil.Insa intamplarea face ca familia sa, sa fie omorata,iar casa arsa din temelii,ceea ce provoaca in sufletul sau o razbunare teribila,hotarat sa-i ucida pe toti nelegiutii care i-au furat viata armonioasa pe care o avea. In drumul sau spre razbunare,marsaluind spre vest,se intalneste cu un grup de rebeli ce lupta inca impotriva Uniunii, si li se alatura ,desi Confederatia oficial s-a predat,ceea ce ii face niste criminali. Josey era condus de razbunare,dar dupa o perioada si-a dat seama ca nu e de ajuns si reamintindu-si perioda linistita din viata sa,tanjeste din nou la ea,fiecare zi amintindu-i de acele zile. Acest film ne arata cum Josey Wales in razbunarea sa,reinvata sa traiasca din nou rededicandu-se valorilor vietii linistite pe care a mai avut-o.

Recenzii

sinradu

08.09.2018

Eu aş vrea să se hotărască odată. Nu filmul, ci descrierea. „Dupa ce a razbunat moartea violenta a familiei sale, Wales este urmarit de o banda de ucigasi. El calatoreste singur, dar un grup de nelegiuiti dau peste el. Wales nu-si va lasa insa neprotejata familia pe care o iubeste atat de mult. ” Deci a răzbunat moartea familiei, dar nu poate lăsa neprotejată aceeaşi familie ?

2 0

Frankenstein

08.09.2018

nu stie nimeni se pare .. tre sa iau acest film si iti spun eu dupa :)

0 0

alex_il_fenomeno

08.09.2018

este unul dintre filmele western clasice , specifice acelor ani , in care straluceau actori mari (Clint Eastwood in cazul de fata). mi-a placut foarte mult , are acea atmosfera detensionata ! nota 9

0 8

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top