Moonlight Trailer
Trailer #1 01:14

The Outsiders (1983)

Crimă, Dramă | 25 March 1983 (United States of America)

The Outsiders (1983)

The Outsiders

Crimă, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Francis Ford Coppola

Producător:

American Zoetrope, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

25 Martie 1983

Dată lansare (Romania):

21 Mai 2022

Filmul urmareste tensiunile si luptele dintre doua grupari de tineri - The Greasers si The Socs. Ponyboy Curtis si Johnny Cade, doi baieti din banda Greasers, merg intr-o seara la cinematograf. Ei il opresc pe Dally Winston in incercarea lui de a "avea succes" cu Sherri Valance si Marcia, iar apoi se indragostesc de cele doua fete. Dar baietii nu stiu ca fetele fac parte din grupul snobilor si bogatilor din Socs. Un conflict intre Johnny si Bob Sheldon, cel mai dur si mai rau membru al grupului Socs, are ca urmare moartea lui Bob. Acum cei de la Socs le cer satisfactie celor de la Greasers.

Recenzii

Lucas_M

08.09.2018

O poveste interesanta a unor tineri americani ce cad victime diferentelor sociale a acelor vremuri,lipsei de educatie si continua nevoie a adolescentilor de a imbratisa un curent,de a face parte dintr-un grup sau de a se identifica cu un stil.Un mare plus:coloana sonora(Carmine Coppola)

2 1

maduuu

08.09.2018

Filmul este bun. Scoate in evidenta prapastia dintre clasele sociale si ce inseamna viata unor tineri defavorizati. Ceea ce e interesant e faptul ca cam toti actorii care au jucat in filmul asta, erau la inceput de film si, suprinzator au ajuns pe culmi mari... toti inafara de Ralph Macchio dare din anii '90 nu a mai scos nimic semnificativ; el a aavut momenteele lui de glorie din cauza talentului si pentru infatisarea lui boema si copilaroasa. In ori caz pot spune ca filmul este o lectie de viata 100%. Este doar pura realitate fara alte nimicuri... nota 8/10

2 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top