Moonlight Trailer
Trailer #1 02:20

The Perfect Host (2010)

Comedie, Thriller, Crimă | 01 July 2010 (United States of America)

The Perfect Host (2010)

The Perfect Host

Comedie, Thriller, Crimă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Nick Tomnay, John Dahl

Scenariști:

Krishna Jones

Producător:

Splendid Film

Dată lansare (SUA):

1 Iulie 2010

Dată lansare (Romania):

14 Mai 2021

Un tanar in varsta de 23 de ani pe nume John Taylor jefuieste o banca si este ranit la picior, motiv pentru care intra intr-un magazin cu scopul de a fura un antiseptic si afla de la emisiunea de stiri ca a fost identificat si ca politistii din Los Angeles cunosc inclusiv modelul masinii cu care se deplaseaza. Dupa ce isi abandoneaza automobilul, infractorul cu un cazier judiciar consistent se refugiaza in casa necunoscutului Warwick Wilson, pretinzand ca este un amic al Juliei, prietena amfitrionului, a carei carte postala expediata din Australia tocmai a gasit-o in cutia de scrisori. Intrucat gazda asteapta oaspeti la cina, hotul se teme sa nu fie recunoscut, renunta la minciunile pe care i le-a spus anterior lui Warwick si il ameninta pe acesta cu un cutit de bucatarie, cerandu-i sa anuleze petrecerea si sa ii ofere timp pentru a perfecta o strategie de salvare. Ceea ce nu stie insa John Taylor este ca in spatele gentleman-ului perfect si amabil in care pozeaza Warwick Wilson se ascunde un psihopat periculos, iar, dupa ce cartile sunt date pe fata, victima se transforma in agresor si raportul de forte se inverseaza.

Recenzii

MishuB

08.09.2018

Chiar am ramas surprins.. Personal vl-l recomand.

2 2

Lucass19

08.09.2018

Un film ce m-a surprins placut,chiar daca la inceput nu parea sa fie mare lucru...Foarte bine realizat cu un scenariu inteligent si cu un David Hyde Pierce care da savoare filmului prin interpretarea lui.

2 2

zuzucku

08.09.2018

Nu stiu ce sa zic,ma asteptam la ceva masacru,un film cu un psihopat care traieste in lumea lui si in loc sa respecte legea fiind politist mai degraba o incalca si se joaca cu vietile altora.Oricum nu e cine stie ce.

2 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top