Moonlight Trailer
Trailer #1 01:20

The Perfect Storm (2000)

Dramă | 15 March 2000 (United States of America)

Furtuna Perfecta (2000)

The Perfect Storm

Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Wolfgang Petersen

Producător:

Baltimore Spring Creek Productions, Radiant Productions, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

15 Martie 2000

Dată lansare (Romania):

16 Septembrie 2021

In octombrie 1991 un uragan din Bermude s-a ciocnit cu un curent de aer rece din Marile Lacuri si a rezultat o "furtuna perfecta". In mod tragic, un echipaj al unei barci pescaresti a fost pierdut in stransoarea ingrozitoarei furtuni. Bazat pe o carte celebra, filmul ne arata povestea capitanului Billy Tyne si a echipajului sau. Acestia pleaca pe mare spre locurile unde credeau ca este peste din belsug dar la intoarcere sunt prinsi in mijlocul celei mai puternice furtuni din istorie.

Recenzii

eedy

08.09.2018

Furtuna o fi fost ea perfecta,dar filmul nu e nici pe jumatate perfect...

1 13

Alisuk

08.09.2018

Un film inspirat din fapte reale. Un film pt toti cei muriti pe mare. Un film care merita vazut...din pacate finalul este trist....trist....dar merita vazut.

4 4

Badalau

08.09.2018

Un film excelent.Un film pe mare cu barbati adevarati,neinfricati,un film inspirat din fapte reale.Actori senzationali,efecte unice,poveste superba,aventura,dramatism,actiune,are de toate filmul asta.Clooney este senzational,Wahlberg fenomenal,Diane Dane joaca ideal dar nici ceilalti nu raman datori.Daca nici acest film nu a castigat macar un oscar sa fac ceva pe el de juriu care voteaza in functie de interese numai filme idioate.Filmul acesta mi-a cutreierat sufletul,mi-a umplut inima de tristete si de regrete, de regretul ca in cazul de fata capitanul Billy si compania, nu au stiut sa nu se intinda mai mult decat le era marea.O furtuna perfecta si un film aproape perfect,Nota 9!!!

9 4

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top