Moonlight Trailer
Trailer #1 01:51

The Pest (1997)

Acțiune, Comedie | 07 February 1997 (United States of America)

Mascariciul (1997)

The Pest

Acțiune, Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

R. Paul Miller

Scenariști:

David Bar Katz, John Leguizamo

Producător:

The Bubble Factory, TriStar Pictures

Dată lansare (SUA):

7 Februarie 1997

Dată lansare (Romania):

25 Octombrie 2021

"The Pest" este o comedie ce il are in rolul principal pe John Leguizamo. In acest fil John Leguizamo joaca rolul lui Pest sau pe numele sau real Pestario Rivera Garcia Picante Salsa Vargas. Acesta este un escroc portorican ce traieste in Miami, Florida.Din pacate pentru Pest escrocheriile sale i-au adus o mare problema: acesta datoreaza o suma foarte mare de bani mafiei irlandeze din zona Floridei. Presat de mafiotii irlandezi acesta incearca prin alte escrocherii sa adune suma pe care o datoreaza.<br /><br /> Totul se schimba in ziua in care Pest primeste o oferta pe care nu o poate refuza. Acestuia i se ofera suma de 50.000$ daca i-a parte la o vanatoare alaturi de un german foarte bogat. Acesta accepta fara a sta pe ganduri, fara a sti ca de fapt el reprezinta vanatul si ca suma la care visa o va primi numai daca va scapa cu viata in urma vanatorii. Datoria pe care o are, atractia pentru suma mare de bani precum si faptul ca a acceptat sa participe il determina pe Pest sa faca tot ce ii sta in puteri pentru a supravietui lucru care il vor purta intr-o serie de intamplari comice si haioase.

Recenzii

zena

08.09.2018

deci.........faza de la inceputul filmului, cand Pest canta sub dus e fenomenala....:))....am ras pe bune....

0 0

serban2u

08.09.2018

Filmul este unul caraghios iar actorul e pe masura . face parte din categoria comediilor americane fie cu personaje latino , afro -americani care te mai fac sa razi fata de comediile cu adolescenti americani imperbi care pe mine nu ma amuza deloc . Dar Mascariciul asta chiar a fost bunicel .

0 0

bbibi

08.09.2018

sincer, nu prea am ce sa comentez la filmul acesta. nu mi-a placut deloc. mi se pare o prostie. nu cred ca as putea sa il mai vad o data.

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top