Moonlight Trailer
Trailer #1 02:24

The Power of Few (2013)

Thriller, Acțiune, Crimă, Dramă, Mister | 15 February 2013 (United States of America)

Puterea celor puțini (2013)

The Power of Few

Thriller, Acțiune, Crimă, Dramă, Mister (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Leone Marucci

Scenariști:

Leone Marucci

Producător:

Steelyard Pictures, iQ Films

Dată lansare (SUA):

15 Februarie 2013

Dată lansare (Romania):

20 Aprilie 2021

Recenzii

Bibi_TM

08.09.2018

O poveste privita din mai multe perspective, care se desfasoara in New Orleans, un soi de intrepatrundere dintr-o conspiratie religioasa si infractionalitatea locala.

0 0

alex_il_fenomeno

08.09.2018

As vrea sa incep prin surpriza oferita de aparitia acestui film brusc, fara niciun anunt, mai ales ca erau si actori renumiti, si anume Christopher Walken si Christian Slater. Daca inceputul te facea sa crezi ca orice e posibil, apoi amintea de Pulp Fiction sau Amores Perros prin acele fragmentari continue si parca obositoare, cu alte si alte personaje, pana sa vezi ca toate sunt legate mai mult decat ai crede... Iar ca totul sa dovedeasca puterea cuvantului, am asistat si la niste rasturnari de situatie extraordinare. Este un film pe care trebuie sa il urmaresti o data.

2 12

valiotronic

08.09.2018

in ciuda faptului ca inceputul pare a unui film de actiune de fapt .... cheia filmuli... putina (FEW),inocenta si autosuficienta constiinta.... pune vesnicele intrebari .... cine sunt eu? ...cine esti tu? ....puteam fi mai buni? hmmm ... chiar mi-a placut ...

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top