Moonlight Trailer
Trailer #1 02:20

The Princess Bride (1987)

Aventuri, Familie, Fantasy, Comedie, Romantic | 18 September 1987 (United States of America)

File de poveste (1987)

The Princess Bride

Aventuri, Familie, Fantasy, Comedie, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Rob Reiner, Steven Spielberg

Scenariști:

Andrew Niccol

Producător:

The Princess Bride Ltd., Buttercup Films Ltd., Act III Productions

Dată lansare (SUA):

18 Septembrie 1987

Dată lansare (Romania):

24 Septembrie 2021

Cand afla ca nepotul (Fred Savage) sau este bolnav, un bunic grijuliu (Peter Falk) crede ca il poate vindeca citindu-i povesti dintr-o carte care a fost transmisa din generatie in generatie pana la el. Baietelul nu este insa foarte fericit ca trebuie sa-si abandoneze jocurile pe calculator, dar dispozitia sa se va schimba in scurt timp, caci vocea molcoma a bunicului il va transporta intr-un regat situat in afara timpului. Ajuns in ultimul tinut legendar imaginar, micutul baietel este contemporan cu eroi de poveste, uriasi si printese, soricei de dimensiuni uriase, pirati fara scrupule si multe alte fiinte care nu exista nici macar in jocurile pe calculator de ultima generatie.

Recenzii

Patronu

08.09.2018

-

0 1

ionelangel

08.09.2018

Este un film de suflet, o poveste de dragoste, o comedie, un film al copilariei pentru cei cei in jurul varstei de 25 ani. Muzica este excelenta, efectele excelente pentru timpurile respective. Actorii se potrivesc ca o manusa rolurilor. VIZIONARE PLACUTA!!!

4 3

Nightwind

08.09.2018

Un film superb, clasic, cu un casting all-stars, ce isi merita statutul de film-cult si parinte al 75% din replicile filmelor de comedie. Miracle Max - "As it happens he is only mostly dead. Mostly dead means slightly alive!!"

6 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top