Moonlight Trailer
Trailer #1 03:28

The Prize

Dramă, Mister, Crimă | (United States of America)

Premiul

The Prize

Dramă, Mister, Crimă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Mark Robson

Producător:

Roxbury Productions

Dată lansare (Romania):

21 Septembrie 2021

Andrew Craig, un tânăr scriitor american, primeşte premiul Nobel pentru literatură. Decernarea are loc la Stockholm, în Suedia. Aici va intra însă într-un joc, pe care va încerca să-l dezlege şi să-l înţeleagă iar viaţa îi va fi pusă în pericol de nenumărate ori. O dublă poveste de dragoste va face şi mai tensionată povestea, în care Andrew se va transforma din indiferentul scriitor care era până la acel moment, într-un luptător pentru dreptate.

Recenzii

tianne

08.09.2018

Paul Newman in postura de Bond naiv si sagalnic face din acest film o ocazie de relaxare.

3 2

florin007

08.09.2018

Prin intermediul postului de televiziune TCM am putut urmări un film deosebit. Dialogurile sunt de un rafinament deosebit la care,bineînţeles,a participat şi traducătorul.Apropo,traducătorii aştia de filme,de ce nu sunt şi ei mediatizaţi?

0 0

sweeney

08.09.2018

The Prize este un film ok in care am avut placerea sa il urmaresc cu mare atentie pe Paul Newman.Faptul ca regretatul actor face parte din distributia m-a determinat sa vad acest film. . . si nu-mi pare rau. Povestea mi s-a parut interesanta si imprevizibila in mare masura.Regizorul nu incearca sa-i confere multa seriozitate filmului,preferand o atmosfera mai destinsa,relaxata.Acest lucru mi-a placut enorm pentru ca astfel nici nu am realizat cand a venit genericul. The Prize este un film mai vechi pe care nu multi l-au vazut insa acest lucru nu e un aspect pozitiv.Cu siguranta nu este unul dintre cele mai bune filme ale lui Paul Newman insa eu cred ca pentru acesta merita aruncata o privire.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top