Moonlight Trailer
Trailer #1 02:00

The Promotion (2008)

Comedie | 06 June 2008 (United States of America)

Goana dupa Promovare (2008)

The Promotion

Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Steve Conrad

Producător:

Dimension Films

Dată lansare (SUA):

6 Iunie 2008

Dată lansare (Romania):

25 Ianuarie 2021

Doug si Richard concureaza pentru a obtine un post de conducere la un magazin din Chicago ce face parte din trustul Donaldson's. Atunci cand Doug, asistent-manager la o ramura locala a gigantului lant de magazine Donaldson's, afla ca un nou supermarket va fi deschis in curand chiar in cartierul sau, este convins ca el va fi persoana pe care conducerea o va desemna ca manager. Contand pe veniturile substantiale pe care i le-ar aduce promovarea, Doug si sotia acestuia achizitioneaza o casa noua si sufera un adevarat soc atunci cand Richard, un tip cam dubios sosit din Canada, ii informeaza ca intentioneaza sa isi depuna CV-ul pentru angajarea la acelasi ravnit loc de munca. Desi initial intre rigidul si ezitantul Doug si relaxatul si sociabilul Richard se leaga o relatie de prietenie, in momentul in care competitia devine acerba si fiecare trebuie sa-si dovedeasca calitatile ce il recomanda ca manager, cei doi barbati incep un adevarat razboi al ofenselor si trucurilor murdare cu scopul de a se discredita reciproc in ochii conducerii. Concurenta adeseori neloiala care izbucneste intre Doug si Richard nu face altceva decat sa ii aduca pe membrii familiilor lor si pe ceilalti angajati in pragul nebuniei, cei doi combatanti fiind pe punctul de a-si pierde casniciile.

Recenzii

Bancheru

08.09.2018

O comedie relativ bună ii are în prim plan pe doi dintre angajaţii unui magazin de legume-fructe din Chicago, care face parte din lanţul de magazine al companiei Donaldson's. Doug, manager asistent la unul din magazine află de deschiderea unui astfel de supermarket in cartierul său şi este sigur că el va fi cel desemnat de conducere să o conducă ca manager, lucrurile se complică puţin când în oraş soseşte Richard, care devine şi el aspirant la un post de manager în noul magazin ce se va realiza, un lucru nu prea bun pentru Doug.

0 4

ThaThug

08.09.2018

Comedie agreabila cu si despre lumea supermarket-urilor. Cu toate ca nu contine multe scene amuzante, filmul este usor de vizionat si foarte relaxant.

2 2

mariusik2005

08.09.2018

mie mi-a placut...cea mai tare faza e cand pica ala in trening cu fatza pe carbuni incinsi :)):))

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top