Moonlight Trailer
Trailer #1 00:00

The Purple Rose of Cairo (1985)

Fantasy, Comedie, Romantic | 01 March 1985 (United States of America)

Trandafirul rosu din Cairo (1985)

The Purple Rose of Cairo

Fantasy, Comedie, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Woody Allen, Clyde Geronimi, Wolfgang Reitherman, Les Clark, Eric Larson

Producător:

Orion Pictures

Dată lansare (SUA):

1 Martie 1985

Dată lansare (Romania):

13 Mai 2021

Cecilia este o chelnerita din New York in cautarea unei iesiri din viata sa plictisitoare. Dupa ce-si pierde slujba, ea se duce sa vada filmul "Purple Rose of Cairo", unde in rolul principal este un tanar si chipes arheolog pe nume Tom Baxter. Spre marea sa surpriza, Tom iese din ecran si intra in viata sa. Exista doar o problema. Tom nu este real. Intre timp Hollywood-ul este disperat pentru ca cei de acolo afla ca si alti actori doresc sa iasa de pe pelicule si sa intre in lumea reala. Se va intoarce Tom pentru a termina filmul, sau va decide sa ramana in universul din afara peliculei ?

Recenzii

eedy

08.09.2018

Unul din cele mai emotionante filme de dragoste ever...Woody Allen in forma maxima...

1 1

Yufeng

08.09.2018

Deosebit acest film... Surprinzător,inovator(eroul coboară de pe ecran în mijlocul spectatorilor,se amestecă în viața lor, o influențează decisiv).O mică și emoționantă capodoperă a maestrului nevrotic Woody Allen! Mi-a plăcut și ma surprins,repet ,acest film.Te face să visezi și să te întristezi în același timp.

0 0

Raya

08.09.2018

Câţi nu şi-ar dori să poate sta de vorbă cu câte un personaj preferat sau mai bine să pătrundă în lumea mirifică a acestuia dintr-un film sau roman...Empatie şi compasiune am simţit pentru Cecillia, naivitatea şi sinceritatea ei au ajutat-o să simtă mai mult ca oricine bucuria acelui intermezzo romantic, dar şi să revină la monotonia apăsătoare în final (un 10+ pentru Mia Farrow). Filmele, lectura pot fi un refugiu grozav pentru o realitate tristă, frustrantă, simplă. Mi-a plăcut şeful de sală din restaurant, care eliberat de atribuţii, a încins scena cu step...Meritul lui Woody Allen e că a reuşit să hipnotizeze...pentru câteva miimi de secundă, în timpul vizionării filmului, îndepărtându-mi ochii de la ecran şi privind în jurul meu m-am întrebat ce e real / imaginar? Rar filme care pot bulversa şi atrage gândurile mult timp după vizionare...

4 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top