Moonlight Trailer
Trailer #1 02:07

The Ringer (2005)

Comedie | 23 December 2005 (United States of America)

Concurentul (2005)

The Ringer

Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Barry W. Blaustein, Curtis Hanson

Producător:

Fox Searchlight Pictures

Dată lansare (SUA):

23 Decembrie 2005

Dată lansare (Romania):

30 Noiembrie 2020

Steve Barker ii cere sefului sau o promovare, insa acesta i-o acorda numai daca il concediaza pe Stavi, care este menajerul firmei de ani buni. Steve ii propune lui Stavi sa lucreze pentru el si sa se ocupe de gradina din fata casei. Cu toate astea, un accident face ca Stavi sa-si piarda trei degete si, cum nu are asigurare medicala, Steve trebuie sa gaseasca o cale pentru a-i plati asigurarea. Unchiul sau Gary ii propune sa se prefaca instabil mental si sa concureze in Olimpiada pentru handicapati pe care trebuie sa o castige impotriva lui Jimmy Washington, castigator al ultimelor sase editii.

Recenzii

pmfely

08.09.2018

Only a jackass would fix the Special Olympics

4 1

Yuli

08.09.2018

o comedie destul de buna q johny knoxwile in kre joaca rolul unui tip de treaba kre ajunge sa participe la olimpiada persoanelor q nevoi speciale desi este un om fara nici-un handicapat deoarece trebuie sa faca rost de bani pentru a-i plati operatia proaspatului sau gradinar, Stavi.

1 8

hashu

08.09.2018

o comedie reusita...cu multe faze comice...Johnny Knoxville face un rol bun.....un film placut...perfect pentru o seara cu cei dragi

4 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top