The Scarlet Letter (1979)

IMDB Adaugă o recenzie

Dată lansare (SUA):

2 Aprilie 1979

Dată lansare (Romania):

27 Mai 2022

In the 17th century Massachusetts, a married women, whose husband is missing, has a child with the local pastor. The puritanical residents of her town condemn her to carry the Scarlet Letter of shame. Then the husband shows up.

Recenzii

RoseofSharon

21.03.2011

Filmul este ecranizarea dupa romanul lui Nathaniel Hawthorne. Este vorba despre o femeie casatorita cu un vraci, care insa se indragosteste de un preot si are cu acesta o fetita. Pentru ca a comis adulter femeia este pedepsita sa poarte pe piept litera A. Ea insa nu vrea sa divulge numele tatalui copilului. De-a lungul anilor, timp in care femeia isi duce suferinta cu demnitate si isi creste fiica, preotul este ros de remuscari, ca de o boala care il macina din interior. Vraciul-sotul femeii-intuieste adevarul si, sub pretextul ca doreste sa-l vindece, ii adinceste si mai tare suferinta interioara, parca i-ar picura otrava. In final preotul isi recunoate fiica in fata multimii dupa care moare. Filmul a respectat mult firul povestirii.

1 0

marinela211

24.12.2009

l,am vazut prin 1989 cand ne chinuiam sa prindem tv bulgara nu prea am inteles prea mult despre ce este vorba fiind in bulgareste dar m a impresionat mult mia placut in special actorii stiu ca este vorba despre o vaduva si un preot puritan care au trait opoveste de dragoste apoi femeia a fost obligata sa poarte litera a de la adulter

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top