Moonlight Trailer
Trailer #1 03:01

The Secret Life of Pets (2016)

Aventuri, Comedie, Animaţie, Familie | 18 June 2016 (United States of America)

Singuri acasă (2016)

The Secret Life of Pets

Aventuri, Comedie, Animaţie, Familie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Chris Renaud

Scenariști:

Ken Daurio, Cinco Paul, Brian Lynch

Producător:

Universal Pictures, Fuji Television Network, Illumination Entertainment, Dentsu Inc.

Dată lansare (SUA):

18 Iunie 2016

Dată lansare (Romania):

5 August 2016

Illumination Entertainment și Universal Pictures prezintă cel de-al cincilea lor proiect comun, animația SINGURI ACASĂ, o comedie despre ce fac animăluțele noastre de companie după ce noi plecăm la serviciu sau la școală zi de zi. Superstarurile Eric Stonestreet și Kevin Hart debutează ca voci de animație de lung metraj, și lor li se alătură Ellie Kemper, Lake Bell, Jenny Slate, Bobby Moynihan, Hannibal Buress și Albert Brooks. Producători sunt Chris Meledandri, fondator și CEO Illumination, împreună cu Janet Healy, colaboratoarea sa de lungă durată, iar regizori sunt Chris Renaud (Despicable Me, Despicable Me 2) și Yarrow Cheney. Scenariul le aparține lui Brian Lynch, Cinco Paul & Ken Daurio.

Recenzii

Ra23

08.09.2018

O animatie buna plina cu momente comice.De mentionat este faptul ca pentru o astfel de productie are destul de multa actiune, urmariri de masini, lupte si adrenalina care ii da un plus.

1 0

Jungle_Fury

08.09.2018

O animatie destul de relaxanta plina de culori vii si animale simpatice. Cu toate ca povestea a fost destul de previzibila si cumva a fost exact la ce ma asteptam de la un film cu animale, filmul chiar a meritat. Mai ales personajele principale mi s-au parut foarte bine realizate. Gidget a fost cu siguranta preferata mea. Nota: 7.

0 0

Raya

08.09.2018

Această animație e o invitație pentru toată familia la zâmbete și căldură (sufletească). Varianta dublată în limba română amplifică amuzamentul prin traducere și interpretare.

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top