Moonlight Trailer
Trailer #1 01:37

The Secret of Moonacre (2008)

Aventuri, Fantasy, Dramă, SF, Romantic, Familie | 06 September 2008 (France, United Kingdom, Hungary, Australia, United States of America, New Zealand)

The Secret of Moonacre (2008)

The Secret of Moonacre

Aventuri, Fantasy, Dramă, SF, Romantic, Familie (France, United Kingdom, Hungary, Australia, United States of America, New Zealand)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Gábor Csupó

Scenariști:

Elizabeth Goudge

Producător:

Forgan-Smith Entertainment, Eurofilm Stúdió, Metropolitan Filmexport, South Pacific Pictures, Spice Factory, UK Film Council, Australian Film Commission

Dată lansare (SUA):

6 Septembrie 2008

Dată lansare (Romania):

21 Septembrie 2021

<strong>The Secret of Moonacre</strong> este povestea lui <strong>Maria Merryweatherm,</strong> care la cei 13 ani ai sai isi pierde tatal. In urma mortii tatalui ei, ea ramane orfana si fara casa, fiind nevoita sa renunte la viata ei de lux din Londra ca sa se duca sa locuiasca la Conacul Moonacre cu <strong>Sir Benjamin,</strong> un unchi excentric de a carui existenta ea nu stia nimic. Nu trece mult timp pana cand Maria se trezeste in mijlocul unei lumi intunecate, dominata de ura si certuri cu familia De Noir. Maria descopera ca ea este Printesa Moon si beneficiaza de ajutorul unor aliati destul de ciudati, fiind nevoita sa treaca peste mandria familiei ei pentru a descoperi secretele trecutului pana la cea de-a 5000a luna se ridica pe cer, iar Moonacre dispare in mare pentru totdeauna.

Recenzii

KRONIK_SILVIU

08.09.2018

Un film palpitant,care nu are multe elemente SF,dar care a reusit sa captiveze publicul printr-o poveste simpla spusa intr-un mod original,fara multe efecte vizuale si audio.un adevarat " must have " .

1 2

Sayre83

08.09.2018

Si acest film este o dovada clara a faptului ca un trailer iti aduce o serie de asteptari pe care nu le poate satisface. Povestea este una foarte interesanta, reusind sa imi mentina interesul pe parcursul filmului, dar prestatia actorilor m-a dezamagit. Se putea mult mai mult de la asemenea distributie. Tosusi recomand o vizionare.

4 2

jurnalistul

08.09.2018

Este de laudat, totusi, incercarea vecinilor si, mai putin prietenilor, unguri. Fata de productiile GastelFilm, de acelasi gen, este mult mai bun. Sigur, povestea o puteam spune si noi, sau este inspirata din multe altele - Stardust, Inkheart etc -. Cred ca ceea ce trage filmul in jos este platitudinea dialogurilor, nesustinute de emotiile jocului actoricesc. Acestia - actorii - dau impresia ca joaca o piesa de teatru sau de opereta si nu de film. De retinut, totusi, una dintre fraze: "Dragostea nu indeamna la lucruri marete. Ura este cea care o face..." Da de gandit, nu ?

3 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top