Moonlight Trailer
Trailer #1 09:14

The Secret of Santa Vittoria

Comedie, Dramă, Război | (United States of America)

Secretul din Santa Vittoria

The Secret of Santa Vittoria

Comedie, Dramă, Război (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Stanley Kramer

Scenariști:

Ben Maddow, William Rose

Producător:

Stanley Kramer Productions

Dată lansare (Romania):

24 Iunie 2021

<p>Italo Bolbini e primarul oraselului Santa Vittorio, situat intr-o zona deluroasa. Bolbini, un mare amator de vin, rupe afisele cu Mussolini cand afla ca liderul a fost ucis. Impreuna cu alti localnici, se imbata si sarbatoreste caderea regimului fascist. Localnicii afla ca trupele naziste aflate in retragere se apropie de orasul lor. Incercand sa isi apere cel mai de pret lucru (vinul), oamenii din Santa Vittorio ascund in niste pesteri peste 1.000.000 de sticle de vin. In cele din urma, nazistii ajung in oras, iar Bolbini trebuie sa se descurce cu vizitatorii, care cam au pofta de vin...</p>

Recenzii

mihaelatb

08.09.2018

Un film de razboi,dar ca si in Yankeii ,razboiul desi nu-l vezi, il simti in toti porii .Si o "maxima "de a lui Bombolini TOATA LUMEA E DESTEAPTA CU BANI , SMECHERIA E SA FII DESTEPT FARA BANI!

5 3

paulina

08.09.2018

Anthony Quinn plus Anna Magnani nu pot să dea decât ceva reuşit

1 2

Cluc

08.09.2018

Este un film tipic, despre viaţa la sat. Acest loc este marcat, de trecerea trupelor aflate în retragere, care vor să ia, lucrul cel mai de preţ din acel loc, colecţia de vinuri. Aşa cum trebuie, sătenii sunt uniţi, la bine şi la rău.

3 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top