The Shining (1997)

IMDB Adaugă o recenzie

Dată lansare (SUA):

27 Aprilie 1997

Dată lansare (Romania):

27 Mai 2022

Television adaptation of Stephen King novel that follows a recovering alcoholic professor. He ends up taking a job as a winter caretaker for a remote Colorado hotel which he seeks as an opportunity to finish a piece of work. With his wife and son with him, the caretaker settles in, only to see visions of the hotel's long deceased employees and guests. With evil intentions, they manipulate him into his dark side which takes a toll on he and his family.

Recenzii

Dragos_87

27.11.2016

Asta da un horror de calitate,si culmea:fara efecte sau tone de litri de sange.O poveste infioratoare a maestrului Stephen King care a creat o noua versiune la fel de reusita ca cea din 1980.E o poveste reusita datorita multor chestii ciudate care se pot intampla oricui si in viata reala.Coloana sonora a fost de mare clasa iar interpretarea actorilor excelenta,de specificat ca la aceasta mini-serie a participat mult si King deoarece este foarte detaliata povestea.Acest film este un exemplu demn de urmat pentru multi producatori din ziua de azi care stiu ca horror inseamna doar crime fanteziste si tone de litri de sange...Un film care nu trebuie ratat sub nici o forma!

0 0

cosminlvp

30.05.2010

continuare reusita zic eu, pacat ca in ziua de azi, genul asta de horror-uri vad ca a capatat alta conotatie. filmul acesta e dovada perfecta ca un horror nu inseamna doar macelari si galeti de sange, se poate si altfel. sunetele, modul de filmare si povestea e mai infricosatoare si te sperie mai ceva ca acele filme scarboase. recomand tuturor !!

2 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top