Moonlight Trailer
Trailer #1 01:18

The Sisterhood of the Traveling Pants 2 (2008)

Aventuri, Comedie, Dramă, Familie | 06 August 2008 (United States of America)

Fratia pantalonilor umblatori 2 (2008)

The Sisterhood of the Traveling Pants 2

Aventuri, Comedie, Dramă, Familie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Sanaa Hamri

Dată lansare (SUA):

6 August 2008

Dată lansare (Romania):

30 Noiembrie 2021

<p>Este ultima vara a Pantalonilor Calatori... Lena, Carmen, Bridget si Tibby se reintalnesc dupa primul an la colegiu. Sunt extrem de incantate de revedere, insa ceva lipseste, nu mai e ca inainte. Cum poate sa ramana prietenia lor la fel dupa toate cele intamplate? Nu cumva ar fi mai usor sa lase in urma trecutul si sa caute noi experiente pe cont propriu? Sau prietenia lor e mai presus de orice si cea mai importanta?</p><p> Pantalonii Calatori au devenit un fel de refugiu pentru cele 4, care acum sunt despartite atat pe parcursul anului, cat si in vacanta, in timpul verii. Inainte sa se intalneasca, cele 4 isi vor petrece vacanta separate din nou. Lena va urma o scoala de arte unde se va indragosti de Leo, cu care va picta nuduri. Bridget va pleca sa sape ca un adevarat arheolog si va simti o atractie fata de un barbat din echipa ei. Tibby va trece prin momente grele alaturi de Brian, datorita fricii ei ca ar putea fi insarcinata, iar Carmen va avea sansa sa devina o actrita adevarata.</p>

Recenzii

iulia_ruxi

08.09.2018

aaaa da pantalonii calatori mi-a placut prima parte acum sa vedem daca si acesta parte se ridica la asteptari

4 1

lovegirl

08.09.2018

am citit cartile si am vazut primul film...pot spune ca sunt inebunita dupa fetele astea 4,,,foarte frumos deabia astept sa vad filmul!

5 5

memodanuta

08.09.2018

pare un film bun,inca de la inceput,si te face sa crezi in el,sa-l vizionezi.nu am vazut prima parte,dar cred ca este la fel de bun si ca exista legatura intre ele ce te face sa-l intelegi pe deplin.

3 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top