Moonlight Trailer
Trailer #1 00:00

The Skeleton Key (2005)

Dramă, Horror, Mister, Thriller | 29 July 2005 (Germany, United States of America)

Cheia schelet (2005)

The Skeleton Key

Dramă, Horror, Mister, Thriller (Germany, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Iain Softley, Tobe Hooper

Scenariști:

Ehren Kruger

Producător:

Universal Pictures, MFPV Film, Double Feature Films, ShadowCatcher Entertainment, Daniel Bobker Productions, Brick Dust Productions LLC

Dată lansare (SUA):

29 Iulie 2005

Dată lansare (Romania):

14 Octombrie 2005

Kate Hudson joaca rolul unei asistente care lucra la un azil de batrani. Dupa ce ultimul pacient al ei moare, Caroline accepta sa se mute la resedinta Terrenbonne Parish, ce apartine familiei Devereaux, sa aiba grija de Ben, un batran paralizat la pat din cauza unui infarct si care nu poate vorbi. Caroline realizeaza imediat ce ajunge in aceasta casa pustie ca ceva e suspect si ca din aceasta cauza Ben nu se poate vindeca. Descopera intr-o camera in care Violet ii interzise sa intre, instrumente folosite la practicele voodoo si atunci afla ca Ben facuse infart in momentul in care trecuse pragul acestei camere. Incercand sa-l salveze pe Ben devine ea insasi o victima a magiei negre.

Recenzii

Copilutz

08.09.2018

Cool voodoo stuff

2 1

Rise

08.09.2018

este unul dintre multele filmele, care are o actiune foarte complexa, dar totusi nu stiu ce sa zik, nu cred ca ar merita locul asta, sunt atatea filme shi trebuie sa ma rezum la zece, so HARD.

3 4

Rick James

08.09.2018

Un film horror foarte orginal si cu un final pe masura.

7 7

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top