Societatea secreta (2000)

The Skulls

Crimă, Dramă, Thriller (Canada, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Rob Cohen

Producător:

Universal Pictures, Original Film, Newmarket Capital Group, Cranium Films

Dată lansare (SUA):

31 Martie 2000

Dată lansare (Romania):

25 Septembrie 2020

Luke McNamara este la colegiu, unde se descurca destul de bine. Visul sau este sa ajunga la Harvard unde spera sa studieze Dreptul, insa stie ca este foarte greu sa ajunga acolo si ca sunt multi competitori. Cand o societate secreta cunoscuta sub numele de "Skulls" il invita sa i se alature, Luke accepta. Acolo el se bucura de o primire calduroasa, numai ca atunci cand colegul sau de camera, un student la jurnalism, se sinucide, Luke crede ca a fost o crima si ca ceva nu este in regula. El incepe sa dezgroape secretele societatii oculte, dar reuseste sa supere anumite persoane si isi pune viata in pericol.

Recenzii

El_KaPpa

08.09.2018

Mi-a placut filmul asta. A reusit sa-mi capteze atentie si sa ma tina in suspans pe toata durata sa. Un thriller destul de bun si tensionat pe care vi-l recomand cu placere. De vazut

5 1

dyon

08.09.2018

Un thriller / drama de exceptie,un film care te tine in suspans pe toata durata lui,nu are cum sa displaca,nota 9,il recomand cu incredere.

0 0

andra_valentina

08.09.2018

Toby este acceptat în The Skulls (Craniile), grupul secret si exclusivist al Universitãtii Yale. Totusi, cel mai bun prieten al sãu, este ucis în momentul în care este prins dînd târcoale locului de întâlnire al acestui grup iar Toby îsi dã seama ca acolo se întâmplã lucruri ciudate. Toby va lupta sã rãzbune moartea prietenului sãu si sã rãmânã în viatã. Un film iteresant...merita vazut!

0 6

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top