Moonlight Trailer
Trailer #1 02:27

The Sleeping Dictionary (2003)

Dramă, Romantic | 31 January 2003 (United States of America)

Dictionarul din Alcov (2003)

The Sleeping Dictionary

Dramă, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Guy Jenkin, Oliver Hirschbiegel

Scenariști:

Guy Jenkin

Producător:

Fine Line Features

Dată lansare (SUA):

31 Ianuarie 2003

Dată lansare (Romania):

29 Noiembrie 2021

John Truscott este un tanar si naiv englez, trimis in colonia Sarawak de guvernul tarii sale. Intrand in contact cu bastinasii din zona, el nu se poate adapta la obiceiurile de aici. In cele din urma renunta la conservatorismul natal si ajunge sa cunoasca fascinanta cultura a salbaticilor. Pentru a invata limba, el primeste un dictionar de alcov, adica o fata care indeplineste toate functiile unei sotii, inclusiv cea intima. John ajunge sa se indragosteasca de Selima, dar o astfel de relatie nu este vazuta cu ochi buni de ceilalti britanici, ceea ce-l obliga pe tanar sa ia o decizie dramatica...

Recenzii

Claire

08.09.2018

Cine si-ar fi putut inchipui o asemenea poveste frumoasa. Este exceleta, pur si simplu. Aduce caldura in suflete, parca simti in camera mirosul salbaticiunii si adierea iubirii. Mi-a placut foarte tare acest film, actorii au interpretat foarte bine...dar ideea..ideea este de baza. Cum el, un tanar sfios, ajunge sa se indragosteasca de ea, o frumustete a naturii...povestea lor de dragioste poate fi clar simtita. Cum viata coteste si urmeaza cai neasteptate si cum pana la urma...dorintele cele mai arzatoare sunt satisfacute pe deplin....:)

12 5

veronica88

08.09.2018

o poveste foarte frumoasa,mie chiar mi-a placut

6 2

ione86

08.09.2018

in prima parte filmul nu parea deloc promitator, insa pe parcurs ofera din ce in ce mai mult suspans. pelicula mi-a amintit intrucatva de match point'ul lui woody allen si, spre surprinderea mea am regasit-o pe aceeasi actrita emily mortimer intr-un rol asemanator..mi-am dat seama ce bine o prind astfel de roluri, e fantastica! merita vazut fie si numai pt cadrele/ peisajele 'virgine', pt un crampei de cultura si civilizatie ibaneze..

5 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top