Moonlight Trailer
Trailer #1 02:37

The Smurfs 2 (2013)

Fantasy, Familie, Comedie, Animaţie | 30 July 2013 (United States of America)

Strumpfii 2 (2013)

The Smurfs 2

Fantasy, Familie, Comedie, Animaţie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Raja Gosnell, Stefan Fjeldmark, Jesper Møller

Producător:

NeoReel, Columbia Pictures, Sony Pictures Animation, Hemisphere Media Capital, Kerner Entertainment Company

Dată lansare (SUA):

30 Iulie 2013

Dată lansare (Romania):

23 August 2013

<p>Gargamel îi creează pe Hackus şi Vexy, un cuplu de ştrumfi răi numiţi Naughties, pentru a valorifica esenţa magică de ştrumf. Când descoperă că doar un ştrumf real îi poate da ce-şi doreşte <span class="hps">și că</span> <span class="hps">numai</span> <span class="hps">Smurfette îi</span> <span class="hps">poate</span> <span class="hps">transforma</span> pe <span>Naughties</span> în ştrumfi <span class="hps">reali, <span class="hps">Gargamel o</span> <span class="hps">răpește</span> pe <span class="hps">Smurfette</span> <span class="hps">și o duce în</span> <span class="hps">Paris. Acolo, cu ajutorul esenţei de ştrumf,  <span class="hps">Gargamel</span> <span class="hps">speră să</span> <span class="hps">utilizeze</span> <span class="hps">Turnul Eiffel</span> <span class="hps">ca o</span> <span class="hps">antenă</span> <span class="hps">de energie</span> <span class="hps">generatoare, pentru a se întoarce acasă.</span> Acum totul depinde de Papa Smurf, Clumsy, Grouchy şi Vanity să vină în lumea umană şi să ceară ajutorul lui Patrick şi Grace Winslow şi al fiului lor Blue.</span></span></p>

Recenzii

CrazyGirl4U

08.09.2018

De abia astept filmul!

2 7

denis24

08.09.2018

In afara de CGI care isi face treaba ca intotdeauna, filmul n-aduce nimic, pe niciun plan, nici macar pe cel de entetainment. Scenariul e foarte slab, povestea te adoarme si intamplarile nici macar nu-s haioase. Saracul Neil Patrick Harris nu merita asa ceva. Nu mai vorbesc de primul care e la fel de prost ca acesta. Nu recomand nimanui, mai bine faceti o plimbare decat sa vedeti asta. Nota 1.

5 4

fenomenoromanesc

08.09.2018

Nici prima parte nu mi-a placut,insa aceasta este deja sub orice critica.Probabil cea mai slaba animatie din ultimii ani.3/10!

2 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top