Moonlight Trailer
Trailer #1 02:29

The Son of No One (2011)

Dramă, Thriller, Crimă | 04 November 2011 (United States of America)

Fiul nimanui (2011)

The Son of No One

Dramă, Thriller, Crimă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Dito Montiel

Scenariști:

Dito Montiel

Producător:

Millennium Films

Dată lansare (SUA):

4 Noiembrie 2011

Dată lansare (Romania):

28 Octombrie 2021

Doi baieti au fost asasinati in anul 1986, iar politia new yorkeza nu a dorit sau nu a fost capabila sa identifice suspectii si sa ii trimita in spatele gratiilor, detectivul Stanford fiind implicat din motive personale in musamalizarea cazului. Au trecut 16 ani de la aceste evenimente si tanarul politist Jonathan "Milk" White este transferat la o sectie de politie din Queens, cartierul in care s-a nascut si a copilarit, la scurta vreme de la sosirea lui o serie de biletele anonime ce acuza politia de dezinteres in solutionarea respectivelor crime fiind publicate intr-un ziar local. Jurnalista Lauren Bridges este convinsa ca biletele contin un sambure de adevar si declanseaza o investigatie pe cont propriu, devenind incomoda prin intrebarile pe care le pune si riscand astfel sa se transforme in urmatoarea victima a celor care ar face orice pentru a ascunde probele. Jonathan White este casatorit, are o fetita bolnava si o functie relativ importanta in NYPD Blue, dar constiinta ii este chinuita de un secret pe care il cunoaste fostul lui prieten Vinnie si care i-ar putea distruge deopotriva familia si cariera. 

Recenzii

dianabeleaua

08.09.2018

astept cu nerabare noile filme cu channing tatum

1 10

sweeney

08.09.2018

un film destul de ok insa chiar ma asteptam la mai mult din partea acestui film ... Avand in vedere ca acest film este regizat de Dito Montiel si are in distributie o gramada de actorii cunoscuti,The Son Of No One ar trebui sa fie mult mai bun .

2 1

Budy

08.09.2018

De obicei filmelor cu o asemenea distributie li se fac foarte multa reclama dar nu si in cazul acestui film. Eu sincer datorita distributiei l-am vizionat si chiar mi-a placut din toate punctele de vedere. Merita vazut.

2 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top