Moonlight Trailer
Trailer #1 02:26

The Spiderwick Chronicles (2008)

Aventuri, Familie, Fantasy, Dramă | 14 February 2008 (United States of America)

Cronicile Spiderwick (2008)

The Spiderwick Chronicles

Aventuri, Familie, Fantasy, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Mark Waters

Producător:

Paramount, The Kennedy/Marshall Company

Dată lansare (SUA):

14 Februarie 2008

Dată lansare (Romania):

21 Martie 2008

Filmul este bazat pe bestsellerul omonim pentru copii scris de Holly Black si Tony Diterlizzi. Povestea este despre trei copii care se lupta cu spiridusi si alte creaturi magice care vor sa puna mana pe Ghidul lui Arthur Spiderwick. Filmul va urmari aventurile copiilor familiei Grace: Simon, Mallory si Jared caci vor intalni multe feluri de zane. Zanele sunt lasate ambiguue, daca sa faca parte integranta din poveste sau nu. Cand acestia se intalnesc cu Mulgarath, un capcaun, isi dau repede seama ca acesta nu se va in laturi de la nimic sa puna mana pe Ghid.

Recenzii

ionut_adrian

08.09.2018

Un film care dupa parerea mea este plictisitor, superficial... un amalgam de idei deja explatate in filme gen "Narnia", "Harry Potter" si alte filme de fantezie... Nimic nou sub soare (singurul plus ar fi vreo 2-3 glume mai bune, dar care palesc in comparatie cu restul filmului). Cui i s-a parut interesant (pt ca vad ca are o nota mare), chiar rog sa ma contrazica (cu argumente). Dupa parerea mea: pierdere de timp.

1 12

Nightwind

08.09.2018

O excelenta epopee fantasy, cum prea putin se mai fac in ultima vreme. Pe aceeasi nota cu Lemony Snickett si Narnia, filmul vorbeste foarte frumos despre evadarea din viata de zi cu zi.

3 4

green_juliet

08.09.2018

am vazut trailer-ul si cred ca este un film pentru copii dar nu cred ca este chiar asa de rau...eu ii acord o sansa

0 4

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top