Moonlight Trailer
Trailer #1 01:57

The Sunset Limited (2011)

Dramă | 12 February 2011 (United States of America)

The Sunset Limited (2011)

The Sunset Limited

Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Tommy Lee Jones

Scenariști:

Cormac McCarthy

Producător:

HBO Films, The Javelina Film Company

Dată lansare (SUA):

12 Februarie 2011

Dată lansare (Romania):

14 Mai 2021

Inspirata din piesa de teatru omonima a dramaturgului Cormac McCarthy, drama "The Sunset Limited" se petrece intr-un apartament inchiriat din New York, in care doi barbati numiti generic Black si White poarta o discutie filozofica pe tema semnificatiei sau lipsei de semnificatie a existentei. Dupa ce l-a salvat de la moarte pe White, un profesor de colegiu care a vrut sa se arunce in fata metroului, fostul puscarias Black se straduieste sa il tina incuiat pe sinucigas in apartamentul sau pentru a evita o noua tentativa a acestuia de a-si curma viata, in acelasi timp dorind sa afle motivele care l-au determinat pe musafir sa intre intr-o asemenea stare depresiva. Condamnat la inchisoare pentru crima si aflat pe punctul de a fi injunghiat mortal in timpul detentiei de catre un alt prizonier, Black pretinde ca a avut o viziune divina si ca, din acel moment, a devenit credincios, fiind convins ca Dumnezeu i l-a scos in cale pe White pentru a-l converti si a-l aduce pe calea cea buna. Numai ca White este ateu, dispretuieste crezul religios al lui Black si tot ceea ce isi doreste este sa fie lasat sa isi sfarseasca socotelile cu viata.

Recenzii

ogre

08.09.2018

Mi-a placut acest film.Este un film din care poti invata multe.

4 6

Bibi_TM

08.09.2018

Am oaresce indoieli asupra valorii acestui film, chiar daca in acesta joaca doi dintre corifeii cinematografiei mondiale. Ar fi iesit mai bine daca ii ziceau piesa de teatru, pentru ca practic asta si este. Cei doi artisti isi desfasoara dialogul intr-o camera saracacioasa din care nu iasa niciodata si filozofeaza in mare viteza. Deci, asta nu-i film !

4 18

Budy

08.09.2018

Doi titani ai cinematografiei mondiale duelandu-se, stand la cioace, contrazicandu-se. Mie mi-a facut placere sa ii urmaresc. Merita vazut.

7 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top