Moonlight Trailer
Trailer #1 01:20

The Sword in the Stone

Animaţie, Familie | (United States of America)

The Sword in the Stone

The Sword in the Stone

Animaţie, Familie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Wolfgang Reitherman, John Moore

Producător:

Walt Disney Productions

Dată lansare (Romania):

21 Octombrie 2021

<p align="left">Dupa ce regele Angliei moare fara sa lase un mostenitor, in curtea unei catedrale din Londra apare o sabie despre care se spune ca cine reuseste sa o scoata din piatra va deveni regele Angliei. Desi multi au incercat, nimeni nu a reusit sa o scoata. Arthur (adica Wart) este un baiat care isi doreste sa ajunga scutier. Intr-o vanatoare, ajunge la Merlin, un vrajitor puternic dar ciudat care vede in Wart mai mult decat un simplu scutier. Incepe sa-i dea lui Wart o educatie (oricare ar fi aceea), crezand ca daca cineva are o educatie, poate sa mearga oriunde. Cu toate acestea, lucrurile nu merg cum se asteapta.</p>

Recenzii

Nickray

08.09.2018

Superb filmul animat, ca de altfel tot ce a lansat Disney in trecut (Disney Classics)...imi place de Merlin, este un personaj f hilar!...nota 10 si felicitari Walt Disney!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 0

doralovesgames

08.09.2018

Foarte frumos filmul!!! mi-a placut atat de mult! Despre legenda lui Arthur si sabia fermecata Excalibur, despre Merlin si despre o minunata lume a magiei intr-o intunecata perioada a Evului Mediu. Foarte frumos este realizat si conceput filmul! 10 10 10!!!

2 0

OrlandoFarmec

08.09.2018

Aceasta animatie pe langa faptul ca mi-a luminat copilaria m-a si initiat in cunoasterea legendei lui Arthur si a sabiei Excalibur. De atunci am tot fost interesat de subiect. Oricum e vorba de un Disney clasic care le consider pe toate reusite. Si din fiecare aveai ce sa inveti, in ziua de azi, nu pot numii unul care sa se ridice la valoarea lor.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top