Moonlight Trailer
Trailer #1 02:21

The Terminator (1984)

Acțiune, Thriller, SF | 26 October 1984 (United Kingdom, United States of America)

Terminatorul (1984)

The Terminator

Acțiune, Thriller, SF (United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

James Cameron, Paul Greengrass

Scenariști:

James Cameron, Gale Anne Hurd

Producător:

Orion Pictures, Pacific Western, Hemdale Film, Cinema 84, Euro Film Funding

Dată lansare (SUA):

26 Octombrie 1984

Dată lansare (Romania):

1 Decembrie 2021

In viitor, computerul Skynet este pe cale de a pierde razboiul impotriva oamenilor pe care aproape ii exterminase. Cu putin timp inainte de a fi distrus, Skynet reuseste sa trimita un Terminator prin timp pentru a o ucide pe Sarah, mama lui John Connor, liderul rezistentei umane. Terminatorul are aspect omenesc, este aproape indestructibil, si are o singura misiune, uciderea lui Sarah Connor. Un soldat este trimis pentru a o proteja pe aceasta. El trebuie sa o gaseasca pe Sarah inainte ca terminatorul sa-si indeplineasca misiunea.

Recenzii

raluka87

08.09.2018

Neindoielnic o capodopera a genului, filmul este revolutionar prin abordarea regizorala si scenaristica. Personajele interpretate foarte convingator (in mod special cel al Terminatorului) servesc la intarirea veridicitatii scenariului in fata privitorilor, iar dialogul este puternic, real si memorabil prin replici precum "Come with me if you want to live!" si "I'll be back!".

8 5

eedy

08.09.2018

Chiar pare greu de crezut,a reusit sa devina un film-cult al anilor '80

7 5

Metalistic2008

08.09.2018

un film bun si de milioane... recomand sa fie vazut din nou din nou si iarasi din nou... eu unu sincer sa fiu desii l'am vazut de n ori... ma uit cu aceiasi pofta de fiecare data... un film destul de reusit ce contine cu adevarat caracteristicile unui Thriller'SF...

5 4

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top