Moonlight Trailer
Trailer #1 01:55

도둑들 (2012)

Acțiune, Crimă | 25 July 2012 (South Korea)

The Thieves (2012)

도둑들

Acțiune, Crimă (South Korea)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Choi Dong-hoon, Cameron Crowe

Scenariști:

Cameron Crowe

Producător:

Showbox

Dată lansare (SUA):

25 Iulie 2012

Dată lansare (Romania):

26 Octombrie 2021

<p>Având intenția de a lăsa lucrurile să se liniştească după ultimul lor jaf de amploare, finalizat cu succes,  Popeye și grupul său de hoţi merg la Macao pentru o nouă lovitură. Dar, creierul din spatele acestei noi spargeri este nimeni altul decât vechiul partener al lui Popeye de la Macao Park, care, în urmă cu câţiva ani a fugit cu 68 kg de aur, de la ultimul jaf pe care l-au dat împreună.  <span class="hps">Planul</span> <span class="hps">lor</span> <span class="hps">ia o</span> î<span class="hps">ntorsătură neaşteptată</span> <span class="hps">atunci când</span> <span class="hps">Popeye</span> o <span class="hps">aduce</span>  pe <span class="hps">Pepsi</span>, un geniu spărgător de seifuri, pentru a restabili vechiul scor al disputei ce avusese loc, cu ceva ani în urmă, la Macao Park. Ţinta hoţilor, este un diamant, în valoare de 20 milioane dolari, cunoscut sub denumirea de "Lacrima Soarelui”, păstrat în siguranță, departe, într-un cazinou, şi adus acolo, pentru a fi vândut. <span class="hps">În timp ce lucrau</span> <span class="hps">împreună pentru a</span> <span class="hps">fura</span> <span class="hps">acest</span> <span class="hps">diamant</span> <span class="hps">legendar</span>, <span class="hps">toţi îşi făceau planuri, cum să acţioneze, pentru a păstra diamantul pentru ei în</span><span class="hps">ș</span><span class="hps">işi.</span></p><p class="MsoNormal"> </p><p> </p><p> </p><p> </p><p> </p>

Recenzii

Bibi_TM

08.09.2018

Popeye si grupul lui de hoti isi muta ''locul de munca'' din Koreea in Macao si au ca scop furtul unui diamant numit ''Lacrima Soarelui'' in valoare de 20 milioane de dolari, diamant aflat in posesia unui sangeros gangster chinez. In Macao, acesti fac jonctiunea cu un grup de hoti chinezi, insa, capul intregii actiuni devine Macao Park care in urma cu cativa ani a scapat cu 68 de kg de aur, cu toate ca a fost tradat de catre Popeye din cauza ca iubeau aceeasi femeie.

3 1

nevilleee

08.09.2018

Un film destul de bun ceva gen Ocean's , scene de actiune , drama si un pic de umor. Merita vazut macar o data nota mea este 7.

2 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top