Moonlight Trailer
Trailer #1 02:33

The Thing (2011)

Horror, SF, Mister, Thriller | 12 October 2011 (United States of America, Canada)

Creatura (2011)

The Thing

Horror, SF, Mister, Thriller (United States of America, Canada)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Matthijs van Heijningen Jr.

Scenariști:

Eric Heisserer

Producător:

Universal Pictures, Morgan Creek Productions, Strike Entertainment

Dată lansare (SUA):

12 Octombrie 2011

Dată lansare (Romania):

9 Decembrie 2011

<p>O tânără paleontoloagă nord-americană, Kate Lloyd sosește la o stație de cercetare din Antarctica pentru a se alătura unei echipe norvegiene de oameni de știință care a descoperit sub gheață o nava spatiala și o creatură extraterestră înghețată, despre care se crede că a murit ca urmare a prăbușirii farfuriei zburătoare ET, dar care în realitate este resuscitată prin încălzire. În urma unei experiențe cu încălzirea treptată a corpului găsit sub gheață, norvegienii comit imprudența de a elibera forma de viață de origine ET necunoscuta din inchisoarea sa de gheață, ceea de declanșează un șir de accidente aparente și asasinate groaznice, cărora le cad victime unul câte unul membrii grupului de cercetători din Antarctica. Intrucât extraterestul are capacitatea de a se transforma într-o replica fidelă a oricarei ființe pe care o atinge, oamenii devin paranoici și se suspectează unul pe altul. Kate Lloyd își unește forțele cu pilotul de elicopter Sam Carter pentru a împiedica acest ET criminal--creatura- de la decimarea întregii echipe de cercetători norvegieni condusă de Sander Halvorson.</p>

Recenzii

10_nut

08.09.2018

ABIA IL ASTEPT

0 0

mar888

08.09.2018

Fara sa vreau sa fac o comparatie amanuntita cu mult mai cunoscutul "The Thing" din 1982, spun ca prequel-ul din 2011 este creat dupa acelasi model dar nu are acelasi efect. Filmul are si momente de suspans, tensiune care te tin conectat de la inceput pana la sfarsit, dar parca lipseste acea gratie, subtilitate carateristice filmului din 1982. In fine, acesta pelicula este o resuscitare acceptabila a subiectului filmului lui Carpenter.

8 3

sweeney

08.09.2018

Un film destul de ok ... efectele vizuale lasa de dorit insa povestea este chiar interesanta iar la un moment dat situatia devine extrem de tensionanta. Acest film este un prequel al celebrului film din 1982,personal nu am vazut prima parte astfel ca pentru mine finalul a fost putin ciudat ... Probabil un film mai mult decat ok in cazul in care ai vazut originalul.Probabil o sa ma uit si la cel din 82,poate inteleg ceva.

2 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top